-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurimas Juodiškis nešiojančioms akinius pataria nebijoti dažytis (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje esančiame optikos salone „Optic City“ įvyko renginys, kurio metu buvo pristatyti austrų kompanijos „Silhouette“ akinių rėmeliai. Vakaro metu makiažą kūrė ir patarimais dalijosi žinomas vizažistas Aurimas Juodiškis.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Renginio metu buvo pristatyta austrų kompanijos „Silhouette“ estetinė programa: vakaro svečiams parenkami stilingi akiniai, o viešnioms – priderinamas makiažas ir padaroma šukuosena.„Silhouette“ gaminami akinių rėmeliai išsiskiria kokybe ir savo lengvumu: jei golfo kamuoliukas sveria 2,5 g, tai akinių rėmeliai – 1,7 g. Kompanijos atstovų teigimu, vienų akinių rėmelių gamyba užtrunka net 40 dienų, o pasiekdami rinką rėmeliai turi pereiti 15 kokybės patikrinimo lygių. „Silhuette“ – vienintelė akinių rėmelių firma, su kurios gamintais akiniais astronautai pakilo į kosmosą.

Svarbiausia vakaro viešnia buvo sporto žurnalistė Laima Janušonytė, kuriai taip pat buvo parinkti akiniai ir sukurtas makiažas. Moteris juokėsi, kad be akinių prieš fotografus ir žurnalistus šį vakarą jaučiasi kaip nuoga.

A.Juodiškio teigimu, visos moterys, ar nešiojančios akinius ar apsieinančios be jų, besidažydamos turėtų vadovautis gerai žinoma taisykle: jei ryškiai padažytos lūpos, akys turi būti blankesnės, jei ryškios akys – lūpų dažų spalva turi būti blankesnė.

„Siūlyčiau nešiojančioms akinius nebijoti dažytis akių truputį ryškiau. Daugelis klaidingai mano, kad akies apačioje pravesta tamsi linija mažina akį. Tačiau tai galima pataisyti šešėliu retušavus linijos kraštą“, – teigė A.Juodiškis.

Vizažisto manymu, svarbu visuma: deramai parinkta šukuosena, akinių rėmelių forma ir spalva, prie akių derantis makiažas ir tvarkingi antakiai bei jų forma – tik tuomet pasiekiamas geriausias rezultatas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius