-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurimo Dautarto našlės mama: „Iš Viktorijos galima tikėtis visko“

Šį vakarą, balandžio 6-ąją, 19.40 val. „Akistatoje“ – du išskirtiniai interviu: su Aurimo Dautarto našlės Viktorijos Charlaškinos mama bei garsiu Estijos fenotipologu Marku Lučinu. Jie padės atskleisti daugiau detalių apie televizijos ir radijo laidų vedėjo ir Viktorijos šeimyninį gyvenimą.
Ilona Charlaškina
Ilona Charlaškina / TV3 nuotr.

„Manau, kad Viktorija šioje istorijoje nepasako visos tiesos – iš jos galima tikėtis visko“, – vos tik prasidėjus interviu kalbės Viktorijos mama Ilona Charlaškina.

„Akistatos“ žurnalistai Viktorijos motiną rado vienuose Klaipėdos nakvynės namuose. Ten ji gyvena trečius metus. Moteris atskleidžia, jog jos dukra yra labai uždaro būdo, o su mama nebendrauja nuo tada, kai ši jai nebeduoda pinigų.

„Kad ji turi vaiką, sužinojau jau jam gerokai paaugus, o apie judviejų su Aurimu vestuves išvis nebūčiau žinojusi, jei ne spauda ir televizija“, – prisipažįsta I. Charlaškina.

Viktorijos mama netiki, kad jos dukra galėjo prisidėti prie tragedijos, tačiau neslėpė – ji galėjo nutylėti tam tikras aplinkybes. Moteris įsitikinusi, jog dukra turi kuo greičiau palikti velionio namus.

Fenotipologas M. Lučinas, iš žmogaus veido bruožų ir fiziologinių savybių galintis atskleisti jo charakterį, sutiko paanalizuoti velionio A. Dautarto ir jo našlės nuotraukas.

Pažvelgęs į Viktorijos nuotrauką, vyras buvo kategoriškas: „Ji man nepatinka.“ Vyro, nieko nežinančio apie Aurimo gyvenimą ir jo mirties aplinkybes, pirmas klausimas pažvelgus į našlės nuotrauką buvo: „Ar ji turėjo kokį materialinį interesą, kad jos vyras mirtų?“

Anot M. Lučino, velionis A. Dautartas buvo jautrus žmogus, tačiau sunku patikėti, kad jis galėjo prieš save pakelti ranką.

„Akistatos“ kūrybinei grupei pavyko gauti išskirtinę vaizdo medžiagą, kurioje užfiksuotas Viktorijos ir velionio tėvų konfliktas bute. Dėl ko kilo skandalas? Ir kaip viskas baigėsi?

„Akistata“ – trečiadieniais 19.40 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius