Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aušra Kilkuvienė dėl darbo televizijoje ryžtųsi plastinei operacijai

Buvusi televizijos laidų vedėja ir muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ dalyvė Aušra Kilkuvienė, dešimt metų atidavusi televizijai, jau pusmetį sėdi be darbo. Moteris prisipažįsta išgyvenusi depresiją, neneigia, jog dabar yra vyro išlaikytinė, ir prasitaria, kad dėl svajonių darbo televizijoje ryžtųsi net plastinei operacijai, rašo žurnalas „Klubas“.
Aušra Kilkuvienė ir Giedrius Arbačiauskas
Aušra Kilkuvienė ir Giedrius Arbačiauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Jei tas darbas būtų mano gyvenimo tikslas – aš ir pati ryžčiausi pokyčiams. Šukuoseną tikrai pakeisčiau, net ir plastinę operaciją galbūt ryžčiausi pasidaryti, nors niekada iki šiol neteko apie tai galvoti. Svorio numesti taip pat galėčiau. Tačiau yra dalykų, kurių pakeisti neįmanoma: niekada nesikraustyčiau į Vilnių, nes gyvenu Kaune, ir dėl darbo šeimos tikrai nepalikčiau. Taip pat nepakeisčiau savęs, savo požiūrio į gyvenimą. Bet iš principo būti gražiam yra gera, į tokį žmogų visada maloniau žiūrėti ir su juo bendrauti. Tačiau nuvertinti save ir galvoti, kad jei nesi stulbinamos išvaizdos, nebėra gyvenimo, taip pat nereikia“, – kalbėjo 34 metų moteris.

Su scenos partneriu aktoriumi Giedriumi Arbačiausku Aušra dalyvauja muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“. Iki šiol buvusi laidų vedėja tikina neperpratusi Giedriaus ir negalinti pasakyti, koks jis iš tikrųjų yra žmogus, tačiau supranta, kad jiedu yra labai skirtingi žmonės su skirtingu požiūriu į muziką.

„Ilgai svarsčiau, ar dalyvauti projekte, nes jei neturi ką pasakyti ir ko parodyti, tada neverta – dalyvauti tik tam, kad įlįstum į tą dėžutę, nematau reikalo. Tiesiog pusmetį sėdėdama be darbo išgyvenau ramų etapą ir patyriau sukrėtimą, lengvą depresiją, o kvietimas dalyvauti šiame projekte man buvo tarsi geras spyris į užpakalį, kuris privertė judėti į priekį ir užsikurti vidiniam varikliukui. Žinoma, pasiilgstu darbo, kūrybinės veiklos. Esu scenos žmogus ir man reikia viešumo“, – žurnalui „Klubas“ pasakojo A.Kilkuvienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius