Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aušra Maldeikienė lėktuve smarkiai sukonfliktavo su Arvydu Macijausku: vienas kitą vadina idiotu ir padugne

Skrisdami lėktuvu susiriejo politikė Aušra Maldeikienė su buvusiu krepšininku Arvydu Macijausku – ir visa tai dėl to, jog vyras esą politikei neleido atsisėsti, kai ši buvo pavargusi po chemoterapijos. Vis dėlto A.Macijauskas turi kitokią konflikto versiją.
Aušra Maldeikienė ir Arvydas Macijauskas
Aušra Maldeikienė ir Arvydas Macijauskas / 15min nuotr.

Konfliktas įvyko į užsienį skrendančiame lėktuve, laipinimo metu. Esą po chemoterapijos kurso politikė pasijuto prastai, todėl labai skubėjo atsisėsti, tačiau esą buvo pristabdyta su trijų vaikų šeima keliaujančio Arvydo Macijausko.

Netrukus kova dėl vietos tapo itin arši. Anot A.Maldeikienės, jos nepraleidęs A.Macijauskas elgėsi įžūliai, sakė, kad ji pasidariusi plastinę operaciją, esą yra sena ir baisi, o A.Macijauskas teigė, kad politikė prie šeimos jį pavadino „idiotu“ ir jo vaikams pasakė, kad jie galimai yra nuo kito tėvo.

„Stebitės, kad nepažįstu šito krepšininko. Aš tikrai nepažįstu krepšininkų, jie man neįdomūs. Tai ne mano interesų laukas. Žinau, kas yra Arvydas Sabonis, ir jį pažinčiau (dar yra sūnus – jo nepažinčiau)“, – pasakojimą socialiniuose tinkluose pradėjo politikė.

Bet šitas žmogus leido sau komentuoti mano darbą, mano amžių, lytį, ligą, tyčiojosi ir galiu drąsiai konstatuoti – jis politinis idiotas

Moteris pridėjo nuo seno žinanti Šarūną Marčiulionį, tačiau iš esmės niekada nesidominti krepšiniu ir jo nekomentuojanti.

„Bet šitas žmogus leido sau komentuoti mano darbą (kalbėjo nesąmones), mano amžių, lytį, ligą (liepė eiti namų žiūrėti, o ne vaidinti, kad dirbu), tyčiojosi ir galiu drąsiai konstatuoti – jis politinis idiotas“, – į vatą nevyniojo ji. Tuomet moteris paaiškino, iš kur neva galėjo kilti tokie krepšininko žodžiai.

„Jaunas vyras man lėktuve plėšo akis, kad drįsau paprašyti leisti atsisėsti, nes jis kuičiasi su vaikais labai ilgai, o man šįkart po chemoterapijos silpna. Pareiškė, kad esu sena, baisi, prisidariusi plastinių operacijų, nemačiusi vyro jau 20 metų (kuo tas žmogus laiko save, sunku pasakyti, nes galvojau, kad jis vyras, o aš jį matau)“, – teigė A.Maldeikienė.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Aušra Maldeikienė
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Aušra Maldeikienė

Ji pridūrė, jog A.Macijauskas esą sakė, kad už ją feisbuke esantys aktyvūs ir dirbantys žmonės nebalsuotų – rinkimuose ją neva palaikytų tik „kompiuterio nematę ubagai iš Pašilaičių“.

„Jauna šeimynėlė kalba toliau: pasidarėt šukuosenų (čia taip įvertino peruką), batų aukštakulnių (esu su labai paprastais batais) ir kažkokio „Ferre“ akinių (šiaip tai ant akių „Furla“ iš „Filmann“ Vilniuje)“, – prisiminė krepšininko šeimos žodžius moteris.

Taip pat ji pasidalijo ir kita jo citata: „Kada jus vyras paskutinį kart dulkino – prieš 20 metų?“ „Dar sužinojau, kad esu Lietuvos gėda. Tikrai norėčiau sužinoti šito žmogaus pavardę. Gal kas žinot? Aiškus idiotas, net negirdėjęs, kas yra politika“, – feisbuke rašė A.Maldeikienė.

15min susisiekus su žinomu krepšininku Arvydu Macijausku, jis patvirtino, kad skrendant išties įvyko nemenkas konfliktas, tačiau jis laikosi kitokios nuomonės.

„Kalbėkime tikraisiais vardais – ji yra ne politikė, o padugnė. Ji pradėjo šaukti ir reikalauti, kad leisčiau atsisėsti. Žinoma, bandėme kaip įmanoma greičiau, tačiau trys vaikai, 5 lagaminai, kūdikiui pirma kelionė, o jis dar galvos nelaiko, tad nėra taip viskas paprasta.

Bandėme skubėti, bet nebuvo jokio bendravimo etiketo. Kaip ji gali šnekėti tokiu tembru, žeminti šeimą, sakyti, kad aš esu idiotas“, – piktai rėžė buvęs krepšininkas.

Man pasakė, kad esu idiotas, o vaikai tikriausiai ne nuo manęs

Anot jo, politikė elgėsi neadvekvačiai, jį šeimos akivaizdoje esą išvadino ne tik idiotu, bet ir kvestionavo, ar vaikai išvis yra jo.

„Ji yra padugnių padugnė. Tai, kaip ji bendravo, ta arogancija užgavo mūsų ambicijas. Kaip ji gali žeminti šeimą? Man pasakė, kad esu idiotas, o vaikai tikriausiai ne nuo manęs“, – 15min kelis kartojo Arvydas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arvydas Macijauskas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arvydas Macijauskas

Jis sako, kad politikės poelgiu yra pasipiktinusi visa šeima, jie taip pat ruošia viešą atsaką.

„Esame pasipiktinę iki negalėjimo. Nežinau, ką ji sau leidžia, bet baisu pagalvoti, kad mes tokius žmones išrinkome vadovauti šaliai. Žinau, kad iš šios situacijos gausis didžiulis burbulas, bet aš noriu, kad visuomenė kalbėtų, noriu, kad žinotų, kokia ji yra. Kokia ji bjauri, šlykšti, mūsų visuomenės atstovė. Ne išvaizdos prasme, o savo baisia natūra. Nemoku išsakyti net žodžiais, kaip ji elgiasi“, – toliau kalbėjo A.Macijauskas.

Anot vyro, jis turi įrodymų, kad A.Maldeikienė peržengė ribas, elgėsi netinkamai – buvęs krepšininkas įrašė jos žodžius, taip pat kalbėjosi su kitais įvykio liudininkais, kurie esą palaiko jo poziciją.

Paklaustas, ar lėktuve kalbėjo apie A.Maldeikienės ligą, pavadino ją „baisia“ ar „sena“, teigė, kad šių žodžių nevartojo. Tiesa, neslėpė panaudojęs kitokius epitetus.

„Sakiau, kad ji yra chamiška, netaktiška, kartojau, kad reikia gerbti kitus šalies piliečius. Ji yra bjauri, šlykšti mūsų visuomenės atstovė, neapsakomo chamiškumo“, – piktinosi Arvydas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Arvydas Macijauskas su žmona Viktorija
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Arvydas Macijauskas su žmona Viktorija

Jis sako, kad į konfliktą įsitraukė ir jo žmona Viktorija Macijauskienė, nes ją, kaip teigia vyras, Aušra smarkiai pastūmė, kai ši bandė praeiti. Taip elgtis deleguotam asmeniui, pasak A.Macijausko, tikrai nepridera.

„Juk tai yra žmogus, kuris reprezentuoja mūsų valstybę. Tai, kas vyko, yra politinis dugnas. Gal ir nesidomiu labai politika, bet žinau žmones, kurie garsina Lietuvą, yra šviesuolių politikoje, bet ši gerbiama... Atleiskite, pasitaisau, jos gerbiama tikrai nesiruošiu vadinti“, – apmaudo neslėpė vyras.

A.Macijauskas kelis kartus pabrėžė, kad jam skaudžiausia dėl momento, kai A.Maldeikienė esą prie vaikų pasakė, kad jie ne jo.

„Ji mano vaikams sakė: „Kas žino, kas iš viso yra tavo vaikų tėvas?“. Vaikai atsisukę klausė, ar aš tikrai ne jų tėvas“, – pasakoja A.Macijauskas.

Pokalbio pabaigoje krepšininkas paprašė nenaudoti ir viešai paskelbtos jo nuotraukos, kur jis užfiksuotas vienas sėdintis tarp šešių kėdžių. Esą tuo metu vaikai buvo tualete, o tikras vaizdas buvo kitoks – jų šeima sėdėjo susispaudę, paskendę asmeniniuose daiktuose.

Paklaustas, ar tai yra pirmas kartas, kada jiedu konfliktavo, A.Macijauskas atsakė: „Jei aš esu idiotas, kaip ji sakė, aš su debilais nekonfliktuoju. Neturiu problemų su niekuo gyvenime, kaip tik – turime būti geri, draugiški, sąžiningi vieni kitiems. Jei pradėsime matuotis antpečiais, darbais, atlyginimais, automobilių markėmis, grįšime į 10-ą dešimtmetį“, – pridūrė Arvydas.

15min susisiekti su Aušra Maldeikiene kol kas nepavyko. Tikėtina, kad ji tęsia kelionę lėktuvu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius