-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avalynės kolekciją pristačiusi Rūta Rimšelienė: „Nuotakos šiais laikais vis drąsesnės ir nebijo spalvų“

Moterims batų niekada nebus per daug, juk reikia įvairioms progoms, įvairių spalvų, stilių. O jei kalba pasisuka apie vestuves, tai nuotakos avalynė turi būti ne tik praktiška, bet ir elegantiška, kad paverstų ją princese. Avalynės dizainerė Rūta Rimšelienė tikina, kad prieš kelerius metus moterys svarbiausią dieną gyvenime laikėsi standarto, tačiau atsiranda vis daugiau tokių, kurios mieliau renkasi ryškius ir ekstravagantiškus batelius.
Rūta Rimšelienė
Rūta Rimšelienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šiuo metu prie trijų kolekcijų dirbanti avalynės dizainerė penktadienio popietę Vilniaus rotušėje pristatė kolekciją „Metų laikai“, kurioje buvo eksponuojamos 25 poros vestuvinių batų.

„Ši kolekcija buvo lengvas ir kitoks žvilgsnis į vestuves. Visoje ekspozicijoje yra tik vieneri dramblio kaulo spalvos bateliai, jie labiausiai atitinka tradicijas. Visi kiti – ilgaauliai, žemakulniai ir kitokių siluetų. Noriu, kad mano kurta avalynė sužadintų žmonių fantaziją. Kad žmonės galėtų pamatyti, kad gali būti kitaip. Nesupraskite manęs neteisingai, balta standartinė vestuvių spalva yra gražu, bet jei žmonės yra kūrybingesnės ir drąsesnės asmenybės, tai nesinori, kad jie būtų varžomi. Vestuvės vyksta įvairiose šalyse ir įvairiais metų laikais, todėl tikiuosi, kad nuotakos mano pristatytoje kolekcijoje galės rasti tinkamus batelius savo dienai“, – portalui Žmonės.lt teigė R.Rimšelienė.

Kolekcijos „Metų laikai“ pristatymas
Kolekcijos „Metų laikai“ pristatymas

Avalynės dizainerės kurta avalynė buvo eksponuojama ant Rotušės laiptų, Balio Dvariono muzikos mokyklos mokiniui grojant violončele. Jai atskleisti buvo naudojamos floristinės kompozicijos, siekiant sukurti kiekvieno metų laiko nuotaiką. Kolekcijoje vyravo oranžinė, žydra, mėlyna ir plytinė spalvos.

Rūta kuria jau 15-ka metų. O vestuvės, nesvarbu kas bebūtų, visada vyksta – tai kuklesnės, tai didesnės. Daugiausia užsakymų moteris sulaukia nuo gegužės iki rugsėjo. „Žiemą nuotakoms reikia ne vienos poros batelių, nes su tais pačiais nebūsi ir lauke, ir bažnyčioje. Daugelis gali pamanyti, kad tai iš mandrumo, aišku, būna ir tokių, kuriuos per šventę pasikeičia septynias poras, bet galima išsiversti su keliomis poromis – viena laukui, kita jau šventei viduje“, – kalbėjo dizainerė.

Kolekcijos „Metų laikai“ pristatymas
Kolekcijos „Metų laikai“ pristatymas

R.Rimšelienė atviravo, kad kai kurios nuotakos ateidamos pas ją laikosi prietarų. „Vieni tuokiasi bažnyčioje ir laikosi prietaro, kad batelio noselė turi būti uždara, jei nori, kad laimė nepabėgtų. Dar kiti nori vestuvinius batelius išsaugoti, būna, kad graviruoja kaip kokią relikviją“, – pasakojo Rūta.

Dizainerė pasakojo, kad būna ir tokių atvejų, kai nuotaka pradeda savo vestuvių idėją vystyti  nuo batelių. Ji suknelės neturi, bet turi susigalvojusi batelius, o jau paskui eina pas dizainerius suknelės siūtis. Kitos nuotakos nori, kad batelis būtų aprangos ar net šventės akcentas. R.Rimšelienės kolekcijos pristatymas tapo pagrindiniu parodos „Išteku.lt“ atidarymo akcentu.

Staigmeną parodos atidaryme pateikė Kristina Ivanova ir jos grožio studijos „Kristina“ specialistai. Visą savaitę trukusio pasiruošimo rezultatas – parodoje Kristina virto įspūdingo grožio nuotaka.
 

Kolekcijos „Metų laikai“ pristatymas
Kolekcijos „Metų laikai“ pristatymas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius