Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarija – iš meilės gyviui

Esate girdėję, kad avarijos įvyksta į kelią išbėgus šernui, briedžiui ar elniui? Tačiau turbūt retai girdime, kad avarija įvyko dėl automobilyje vežamo šuns. Tokių eismo įvykių nutinka, tačiau automobilių savininkai apie tai linkę patylėti – juk visais atvejais jie elgėsi neteisingai.

Kaip nutinka tokios avarijos? Dažniausiai kaltininku tampa po automobilio saloną laisvai laipiojantis gyvūnas. Tai gali būti ne tik šuo, bet ir katinas ar kitoks keturkojis. Staigiau spustelėjus stabdžius, gyvūnas lekia į priekį ir dažnai atsiduria po vairuotojo kojomis.

O tokiu atveju suvaldyti automobilį lieka nedaug vilčių. Tokiose avarijose nukenčia ne tik automobiliai, augintiniai, bet ir patys žmonės.

Išvengti tokių dalykų galima, vežiojant gyvūnus specialiuose narveliuose, prisegant su specialiais diržais arba atskiriant galinę mašinos dalį specialiomis grotelėmis. Tačiau plačiau apie geriausių žmogaus draugų keliones – laidoje NE vienas kelyje, jau šį sekmadienį, 17 valandą per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius