-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aviakompanijos darbuotojų streikas pailgino laidų vedėjos Živilės Vaškytės atostogas Portugalijoje

Šį trečiadienio vakarą Živilė Vaškytė LNK eteryje pagaliau ištarė „Labas vakaras, Lietuva“, nors žiūrovai Živilę turėjo išvysti dar antradienį. Dėl aviakompanijos „Lufthansa“ streiko informacinės laidos vedėja buvo priversta pavėluoti į tiesioginį eterį – mat skrydis iš Lisabonos į Frankfurtą buvo atidėtas trisdešimčiai valandų.
Živilė Vaškytė-Lubienė
Živilė Vaškytė-Lubienė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Kai Živilė Vaškytė apie priverstinai pailgėjusias atostogas nusiuntė žinutę savo partneriui laidoje „Labas vakaras, Lietuva“ Pauliui Skučui, šis kolegei  parašė: „Taip ir sakyk, kad atostogos buvo tokios geros, kad nesinori grįžti“.

„Tai tiesa, – juokiasi Živilė, per dvi savaites įsimylėjusi Portugaliją. – Kai prieš skrydį grįžome į sostinę iš pietų, pasvajojau – kaip būtų gerai dar dieną pabūti nuostabioje Lisabonoje. Sužinojusi apie streiką, supratau, kad gal nereikia svajoti  garsiai...“

Tik trečiadienio naktį į Vilnių parskridusi Živilė sako, kad dvi savaitės Portugalijos saulės, šypsenų ir vėjo jai taip išpūtė galvą, jog rodos, atostogos tęsėsi du mėnesius. „Jaučiuosi kaip kosmose“, – šypsosi ji.

„Visiems galiu pasakyti – jei nebuvote Portugalijoje, tai labai rekomenduoju. Vandenynas, paplūdimiai, daug grožio akimis ir saulės kūnui.  Švieži mangai, papajos, bananai, ananasai... Į Portugaliją dar tikrai sugrįšiu, kitam kartui pasilikome patyrinėti šalies šiaurę ir Portą“, – sako po dviejų savaičių atostogų į LNK eterį sugrįžusi „Labas vakaras, Lietuva“ vedėja Živilė Vaškytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius