Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Nicholson išleidžia savo kulinarinę knygą

Buvusi televizijos laidų vedėja, žurnalistė, šiuo metu Didžiojoje Britanijoje gyvenanti Beata Nicholson išleidžia savo receptų knygą „Beatos virtuvė“, kuri knygynuose turėtų pasirodyti jau lapkričio pabaigoje ar gruodžio pradžioje.
Beata Nicholson
Beata Nicholson / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Beata Nicholson

Jau knygos, kurią išleis leidykla „Laisvos valandos“, viršelyje skelbiama, kad joje bus galima rasti šimtą ir dar daugiau geriausių Beatos receptų. Daugumą iš jų buvo galima rasti Beatos vedamame internetiniame tinklaraštyje.

Leidėjų nuotr./Beatos Nicholson knygos „Beatos virtuvė“ viršelis
Beatos Nicholson knygos „Beatos virtuvė“ viršelis

„Tiesą sakant, man jau seniai niežėjo pirštai pasakyti galų gale savo blogo skaitytojams, ką verdu... Bet vis negalėjau dėl visokių priežasčių, o dabar pagaliau gavau leidimą...“ – savo tinklaraštyje per aštuonis mėnesius įgyvendinta idėja džiaugėsi Beata.

„Taigi kokia ta knyga bus? Labai paprasta, ten labai daug manęs, labai daug mano trigrašių, atsiminimų, patarimų, įspūdžių ir, žinoma, receptų... Jų kažkaip išėjo gerokai daugiau nei šimtas... Pačioje knygoje, pratarmėje, parašiau daugiau, kaip ten viskas buvo... Bet nemažai receptų iš tinklaraščio, nemažai receptų niekur nematytų... Bet viskas iš mano virtuvės, viskas tai, ką mėgstu, ir tai, kas man patinka, kuo vaišinu savo draugus, artimuosius ir savo šeimą... Todėl tikiuosi, kad knyga patiks ne tik mano draugams“, – viliasi trejų metukų dukrą Izabelę ir metų sūnų Jurgį su vyru Tomu Londone auginanti moteris.

Beata pasakoja, kad trys pastarieji mėnesiai buvo itin aktyvūs: diena vijo dieną, darbas – darbą. Tarp buities reikalų ir šeimos švenčių radusi laisvo laiko, moteris visą jį skyrė knygos rašymui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius