Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baibos Serdiukės sūnus mokės 4 kalbas: lietuvių, latvių, rusų ir anglų

Pozityviai nesuteikusiems žmonėms skirtame vakarėlyje apsilankiusi dainininkė Baiba Skurstene-Serdiukė turėjo laiko ne tik surengti savo pasirodymą, bet ir papasakoti, kaip jai sekasi motinystė.
Baiba ir Mykolas Serdiukai
Baiba ir Mykolas Serdiukai / „Busy Beet“ nuotr.

„Kadangi mano vyras Mykolas šiuo metu dalyvauja varžybose, mūsų sūnelį prižiūri anyta. Tačiau tuomet, kai tik gali, mano antroji pusė visuomet pasirūpina mažyliu. Visas krūvis tikrai nėra ant mano vienos pečių!“ – patikino devynių savaičių pirmagimį Antaną auginanti žinoma dainininkė.

Besididžiuojanti savo mylimu kikboksininku Mykolu Serdiuku, Baiba sakė, jog net tuomet, kai vyras su sūneliu lieka vienas, ji nesulaukia nerimastingų skambučių, ką daryti, jei mažylis pravirko.

„Dažniausiai skambina ne man, o aš! Matyt, buvome subrendę tėvystei, todėl labiau savimi pasitikime. Jei Antanas pradeda verkti, jo nepasitenkinimo priežastį mėginame išsiaiškinti atmetimo būdu – pamaitini, pakeiti vystyklą, patikrini – šalta ar karšta. Dažniausiai tiek pakanka nuraminti sveiką kūdikį“, – pasakojo karjerą su motinyste derinanti žinoma moteris.

Luko Kazakevičiaus nuotr./Optimistų vakarėlis Kaune
Luko Kazakevičiaus nuotr./Optimistų vakarėlis Kaune

Baiba ir Mykolas pastebėjo, kad judviejų sūnų kartais nuramina ir garsi, ritmiška muzika. Tuomet, kai kolonėlės „plyšauja“, o tėveliai sūnų šokdina ant rankų, ašarų mažylis nebelieja.

Jauna mama pirmagimiui ir pati padainuoja daineles. Dažniausiai – latviškai. Atlikėja neabejoja, sūnelis dar iki pradėdamas lankyti mokyklą mokės lietuviškai, latviškai, rusiškai ir angliškai, nes visos šios kalbos Baibos bei Mykolo namuose yra naudojamos.

„Labai džiaugiuosi galėdama ne tik būti namuose, bet ir tęsdama muzikinę veiklą. Bendravimas su aplinkiniais man labai svarbus“, – patikino Baiba, besidžiaugianti itin greitai po gimdymo atgavusi savo įprastas kūno formas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmu motinystės mėnesiu besidžiaugianti Baiba: „Sūnus Antanas – mano mažas „hanteliukas“

Luko Kazakevičiaus nuotr./Optimistų vakarėlis Kaune
Luko Kazakevičiaus nuotr./Optimistų vakarėlis Kaune

Tam, kad atsikratytų papildomų kilogramų, atlikėjai įdėti jokių pastangų nereikėjo. Dėl to, anot Baibos, ji vėl gali mėgautis tuo maistu, kuris visada patikdavo.

Ji patikino – kad ir kur bebūtų, vis tiek nuolat galvoja apie sūnų. Baibos įsitikinimu – mažylis labiau panašus į tėtį nei į ją.

„Veikti auginant mažą vaiką tikrai yra ką, todėl stengiuosi išgerti kavą, kol ji dar karšta!“ – su šypsena apie mėginimą suderinti daugybę veiklų sakė pašnekovė, dalyvavusi restorano „Optimistai“ vakarėlyje. Čia ji taip pat turėjo galimybę pasimėgauti specialiai renginiui sukurtais virtuvės šefo Mindaugo Mizaro patiekalais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius