Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balandžio 1-oji: „Pop Ladies“ pašalino iš grupės Anželą Adamovič: atlikėja bandė vilioti Deivydą Zvonkų

Naujas skandalas lietuviškame pramogų pasaulyje. Vos prieš mėnesį į grupę „Pop Ladies“ vietoje besilaukiančios Oksanos Pikul-Jasaitienės priimta dainininkė Anžela Adamovič su scenos kolegėmis turės atsisveikinti. Natalijos Bunkės sprendimu, ji pašalinta iš grupės.
„Pop Ladies“
„Pop Ladies“ / „Pop Ladies“ nuotr.
Temos: 1 Melagių diena

Tokį sprendimą „Pop Ladies“ lyderei teko priimti dėl nemalonių aplinkybių. Anžela buvo užtikta persirengimo kambaryje flirtuojanti su D.Zvonkumi. „Mes visos esame draugės, tačiau viskam yra tam tikros ribos. Anžela jas peržengė. Negaliu leisti, kad grupėje dėl asmeninių santykių kiltų nesutarimai, todėl esu priversta su ja atsisveikinti“, – Žmonės.lt kalbėjo N.Bunkė.

Flirtą pastebėjusi Deivydo žmona Katažina Zvonkuvienė kaip reikiant įsiuto ir iškėlė ultimatumą – grupėje liks arba ji, arba Anžela. „Neturėjau iš ko rinktis. Katažina – grupės senbuvė, be to, mano gera draugė. Anželą priėmėme norėdamos jai ir grupei gero, o teko nusivilti“, – sakė N.Bunkė.

Dar prieš pirmą naujos sudėties koncertą grupės merginos negailėjo Anželai komplimentų. „Anžela – labai šauni mergina, labai imli, atsakinga, profesionalė“, – tuomet Žmonės.lt sakė N.Bunkė pabrėžusi, kad jai įtikti nėra lengva ir tiek ji, tiek kitos merginos naujai narei kelia aukštus reikalavimus.

Apie naujos narės priėmimą „Pop Ladies“ kol kas negalvoja. „Geriau jau mūsų bus mažiau, bet be nesąmonių. Patys pagalvokit, kaip turi jaustis Katažina?“ – piktinosi N.Bunkė.

Akivaizdu, kad Natalija nenusiteikusi nuolaidžiauti. Savo koncertinę programą be Anželos kolektyvas atliko jau šeštadienį, kuomet viename iš Klaipėdos klubų pasirodė trise.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius