Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balerina Simona Paciukonytė su kolegėmis pristato šokių projektą „Lonely Lips“

Balerina Simona Paciukonytė kartu su dviem kolegėmis – šokėjomis Hilda ir Edita – susibūrė į nuotaikingą šokių projektą „Lonely Lips“.
„Lonely Lips“ (Simona Paciukonytė centre)
„Lonely Lips“ (Simona Paciukonytė centre) / „Goodlife photography“ nuotr.

„Pasirinkome 1940–50 metų stilistiką. Pagalvojome, kad reikia sugalvoti ką nors pardavimui: pasirodyti  gimtadieniuose ar vestuvėse ir labai smagiai išėjo. Kostiumus pačios susigalvojome, choreografiją sukūrėme, muziką parinkome“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Valdo Petreikio žmona.

Simona džiaugėsi, kad rezultatas atrodo taip, lyg būtų padarytas užsienyje, o ne Lietuvoje. „Mums labai pasisekė, kad buvo panaudota kino kamera, todėl taip ir atrodo, kad nelietuviškas darbas“, – sakė S.Paciukonytė.

Ketvirtadienį balerina paviešino pirmąjį projekto „Lonely Lips“ šokį, kuris iš karto sulaukė dėmesio ir pagyrų. „Jau skambina nustebę draugai ir kolegos, kaip čia mums viską pavyko padaryti. Aišku, reikia padirbėti prie to, kad kuo daugiau žmonių pamatytų ir mes galėtumėme padovanoti tą vaizdą. Reikia stipriau padirbėti prie pardavimų“, – sakė Simona.

Moteris juokėsi, kad susiburdamos į šį projektą, pačios sau pasidarė dovaną, nes šoka tai, kas joms labiausiai patinka. „Šį šokį suvokiu plačiau, ne vien tik kaip baletą. Labai smagu nueiti kartais kita kryptimi ir save išbandyti“, – sakė S.Paciukonytė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius