Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balerūnas Juška tapo pavydaus vyriškio auka (video)

Baleto primarijus Nerijus Juška neišvengė LNK laidos „Na, palauk!“ pinklių. Vieną gražią dieną jis atvyko į restoraną susitikti su draugu, bet vietoj malonaus pašnekesio jo laukė netikėtos problemos. Prie judviejų su bičiuliu staliuko prisėdo mergina ir Nerijus ją, kaip tikras džentelmenas, apdovanojo dėmesiu. Bet tai pasirodė pražūtinga – netrukus pasirodė tariamas merginos vaikinas ir iškėlė tikrai nejuokingą pavydo sceną.
Nerijus Juška
Nerijus Juška / „Scanpix“ nuotr.

Baleto solistas, kuriam scenoje tenka atlikti išdidžių herojų vaidmenis, nesijautė erelis. Nors iš pradžių Nerijus oriai bandė teisintis ir aiškintis, tačiau atmosferai įkaitus, nusprendė į konfliktą nesivelti.

„Manau, kad kiekvienas atsidūręs tokioje situacijoje pasijaustų nejaukiai, ypač kai dar esi tikrai nekaltas. Aišku, Nerijus bandė išsisukinėti, paaiškinti situaciją, tačiau jo nelabai buvo klausoma. Iš kitos pusės – reikia atsargiai su tomis merginomis…“ – juokėsi LNK laidos vedėjas Ramūnas Rudokas.

Tuo nemalonumai Nerijui Juškai restorane dar nesibaigė. Paliekant restoraną, jam buvo pateikta 1200 litų sąskaita už jo „draugo“ pietus. Nerijui atsisakius apmokėti sąskaitą, žvaigždei buvo iškviesta apsauga. Kaip viskas pasibaigė, žiūrėkite per LNK trečiadienį 20.30 val. laidoje „Na, palauk!“.

VIDEO: Pokštas balerūnui Nerijui Juškai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius