-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balsavimas: pažiūrėkite, kaip keitėsi Vilniaus ir Kauno eglės per 10 metų

Kuri Kalėdų eglė – Vilniaus ar Kauno gražesnė? Kiekvienais metais įžiebus didžiųjų miestų egles socialiniuose tinkluose užverda ši diskusija. Ta proga 15min surinko pastarųjų 10 metų kalėdinių eglių nuotraukas ir kviečia jus išreikšti savo nuomonę balsavime.
Vilniaus ir Kauno eglės
Vilniaus ir Kauno eglės / „Scanpix“, 15min nuotr.

Didžiuosiuose miestuose – Vilniuje ir Kaune jau įžiebtos eglės. Kaip ir kiekvienais metais, vos atsiradus pirmosioms jų nuotraukoms internautai pradėjo juokais diskutuoti, klausdami, kurio miesto – Kauno ar Vilniaus eglė šiais metais įspūdingesnė.

Kauną džiugina išskirtinė menininkės J.Šmidtienės sukurta eglutė, kitomis lyg iš debesų nusileidusiomis dekoracijomis: tai ir morenginiai medeliai, ir cukriniai avinukai, ir mediniai arkliukai, nunešantys į vaikystės prisiminimus.

Tuo tarpu Vilniaus Katedros aikštėje stovi moderni 26 m pločio ir 24 m aukščio spalvinga kompozicija. Metalo konstrukcijų instaliaciją gaubia net 6000 natūralių kvepiančių eglišakių, kurias puošia beveik 4 km dinamiškai spalvas keičiančių RGB girliandų, 800 vnt. sidabro spalvos žaisliukų bei 150 kvadratinių metrų spindinčių veidrodžių.

Vis dėlto diskusija, kuri šių dviejų miestų eglė gražesnė, tęsiasi jau ne vienerius metus. Tad kviečiame prisiminti pastarųjų metų egles ir įvertinti – kam tais metais pasisekė labiau – Vilniui ar Kaunui?

Kaip didžiųjų Lietuvos miestų eglutės pasikeitė bėgant laikui, taip pat galite išvysti galerijose. Pokyčiai – išties labai ryškūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius