Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balsuodami už šokėjus, žiūrovai išgirs padėką iš žvaigždžių lūpų

Įspūdingas TV3 laidos „Šok su manimi“ atidarymas, parodomieji vienuolikos projekto porų šokiai valso ir čia-čia-čia ritmu, griežti komisijos komentarai ir staigmenų kupini dalyvių prisistatymai – taip praėjusį šeštadienį startavo didžiausia šeimos televizijos naujiena. Na, o šį savaitgalį žvaigždžių laukia pirmieji išbandymai.
"Šok su manimi" pirmoji laida
"Šok su manimi" pirmoji laida / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Po „Šok su manimi“ premjeros poros jau spėjo užsigrūdinti nuo aštrių komisijos komentarų ir laukia žiūrovų įvertinimo. Šį šeštadienį, rugsėjo 5 dieną, 19 val. visos poros pristatys pirmuosius konkursinius kvikstepo ir rumbos šokius. Dalyvius vertins baletmeisteris Jurijus Smoriginas, režisierius Vytenis Pauliukaitis, pramoginių šokių legenda Jūratė Norvaišienė bei vakaro svečias baleto primarijus Nerijus Juška.

Tačiau ne tik komisija, bet ir žiūrovai nuo šio šeštadienio galės reikšti savo simpatijas patikusioms poroms. Jų palaikymo TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyviai labai laukia.

Sirgaliai, draugai, giminės ir projekto mėgėjai nuo šio šeštadienio savo balsą galės atiduoti skambindami specialiais telefono numeriais. Naują Lietuvoje balsų skaičiavimo sprendimą užtikrins TEO. Skambučiai iš telefono TEO tinkle kainuos 20 centų už minutę, o iš kitų tinklų – pagal operatorių nustatytus skambučių į TEO tinklą tarifus.

Norint užtikrinti visišką konkurso objektyvumą, balsavimo pradžią kiekvienoje „Šok su manimi“ laidoje skelbs Vytautas Šapranauskas ir Jurgita Jurkutė. Nekantrieji, kurie norės už poras atiduoti balsą anksčiau nei prasidės balsavimas, išgirs užimtumo signalą. Na, o kai jau bus galima reikšti savo nuomonę į valias ir skirti skambutį patinkančiai šokėjų porai, surinkę jiems priklausantį telefono numerį, žiūrovai išgirs mylimos žvaigždės padėką. Tik išklausius pranešimą balsavusiojo skambutis bus užskaitomas.

Praeitą „Šok su manimi“ laidą visos poros burtų keliu išsirinko savo skaičius, pagal juos dalyvių porai priklausys ir specialus telefono numeris. Pradžia visų numerių bus ta pati 8700559**, o du paskutiniai skaičiai atitiks šokėjų burtų keliu ištrauktą numerį. Žiūrovai, norintys savo balsą atiduoti už Justino Jankevičiaus ir Rasos Židonytės porą turės gale, vietoj dviejų žvaigždutėmis pažymėtų skaitmenų surinkti 01, už Ingos Valinskienės ir Audriaus Butkaus – 02, už Alvydo Duonėlos ir Viktorijos Bajor – 03, už Vido Blekaičio ir Živilės Vasiliauskaitės – 04, už Jurgio Jurevičiaus ir Viktorijos Kunauskaitės – 05, už Šorenos ir Deivido Meškausko – 06, už Aistės Paškevičiūtės ir Artur Bajor – 07, už Mariaus Kiltinavičiaus ir Eglės Straleckaitės – 08, už Gyčio Ivanausko ir Justinos Žemaitytės – 09, už Liudo Mikalausko ir Gintarės Slausgalvienės – 10 ir už Ingos Krukauskienės ir Vytauto Mackonio – 11.

Komisijos balai laidoje bus sumuojami ir paverčiami vietomis. Žiūrovų balsai taip pat bus išskaidyti vietomis. Komisijos ir už poras balsavusių žmonių vietos bus sumuojamos į bendrą lentelę. Šokėjai, surinkę mažiausiai komisijos taškų, sulaukę silpniausio žiūrovų palaikymo ir atsidūrę paskutinėje lentelės vietoje, turės atsisveikinti su projektu. Tuo atveju, jei kelios poros dalijasi viena vieta, aukščiau kyla ta pora, kuri sulaukė daugiau žiūrovų balsų. Taigi, kuri pora turėtų palikti šou, lems „Šok su manimi“ žiūrovai.

TV3 šokių projektą poros palikinės kas antrą savaitę. Vieną šeštadienį žiūrovai matys rezultatus, o poros turės galimybę pasitempti ir atiduoti paskutines jėgas kitoje laidoje, tam, kad pakiltų laipteliu aukščiau. O po dviejų laidų susumavus rezultatus paaiškės, kuri pora vis dėlto privalės palikti šou. Tačiau prieš tą lemtingąjį šeštadienį, kai bus nusprestas vienos šokių poros likimas, „Delfi“ internetinio portalo skaitytojai galės išrinkti vieną dalyvių porą, kuriai suteiks neliečiamybės statusą. Išrinktieji tą vakarą konkurse dalyvaus svečio teisėmis – jų šokio nevertins nei komisija, nei TV3 žiūrovai.

Jau šį šeštadienį, rugsėjo 5 dieną 19 val. tiesioginė „Šok su manimi“ transliacija, per kurią žiūrovai galės už patikusią porą atiduoti savo balsus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius