Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baltmės kamuojama manekenė Chantelle Young užkariauja mados pasaulį ir televiziją

Mados pasaulyje knibždėte knibžda įvairiausių tipažų merginų, tačiau kanadietės Chantelle Young tikrai neįmanoma nepastebėti ir tuo pačiu nesižavėti – ji savo svajonės tapti žinomu modeliu siekia nepaisant to, kad serga baltme.
Chantelle Young
Chantelle Young / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Grožis

19-metė Chantelle, kurios tikrasis vardas yra Winnie Harlow, yra juodaodė. Nuo vaikystės ji serga baltme, todėl didelė jos odos dalis yra išmėtyta baltais lopais.

Nors vaikystėje ir paauglystėje jai teko ne kartą susidurti su skaudžiomis patyčiomis, varstančiais praeivių žvilgsniais bei mintimis apie savižudybę, Chantelle neatsisakė savo svajonės tapti žinomu modeliu bei savo pavyzdžiu bando padrąsinti ir įkvėpti pasitikėjimo savimi kitus baltme sergančius žmones.

„Vaikystėje prie manęs kabinėjosi, iš manęs juokėsi ir tyčiojosi, vadino karve, zebru ir kitokiais menkinančiais žodžiais, – viename interviu sakė gražuolė. – Nuolatinės patyčios ir nusivylimas, kurį jos į mano gyvenimą atnešė, buvo nepakeliamai žiaurūs, kad net norėjau nusižudyti.“

„Instagram“ nuotr./Chantelle Young
„Instagram“ nuotr./Chantelle Young

Merginos gyvenimas pradėjo keistis, kai ji perėjo į kitą mokyklą ir nustojo bendrauti su blogą įtaką darančiais bendraamžiais. Tada Chantelle suprato, kad ji pati yra atsakinga už savo likimą, o viskas priklausys nuo to, kaip ji pati į save žiūrės. Taigi vietoj to, kad dėl visų savo gyvenimo negandų kaltintų ligą, ji nutarė išnaudoti savo trūkumus ir pakeisti ne tik savo, bet ir kitų žmonių požiūrį į baltmę.

Netrukus jos trūkumai virto privalumais ir Chantelle jau yra sėkmingai kylantis modelis, o tramplinu į platesnę mados pasaulio rinką gali tapti populiarus šou „America's Next Top Model“, kurio naujausiame sezone mergina dalyvauja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius