Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bande Role“ pristato savo linksmiausią šių metų vaizdo klipą: patiks kiekvienam, pasiilgusiam judesio

Rolandas Mackevičius ir socialiai už humorą atsakingas projektas „Bande Role“ pristato jau ketvirtąjį kūrinį, pavadinimu „Išleiskit!“. Kūrinys gimė karantino metu, iš nenumaldomo noro bent kartą pajausti šokio aikštelės energiją tikrame klube, o ne savo buto svetainėje. Galingas trance ir techno muzikos ritmas, kartu su neviltimi persmelktu, kambaryje uždaryto „reiverio“ dainuojamu tekstu susimaišė netikėtame kokteilyje, kuris patiks kiekvienam judesio pasiilgusiam piliečiui.
Rolandas Mackevičius
Rolandas Mackevičius / Mariaus Vizbaro, asmeninio albumo nuotr.

„Bande Role“ kūrybinės komandos nostalgija koncertams, festivaliams ir šokių muzikos vakarams sulaukė stipraus projekto bičiulių palaikymo. Namų sąlygomis pavyko nufilmuoti nuotaikingą vaizdo klipą, kuriame rasite puikiai pažįstamus veidus.

Neįtikėtini šokiai, drabužiai ir makiažas, nuspalvino jau senai nusibodusias namų sienas. Kiekvienas iš dalyvių parodė, kaip sukuria sau vakarėlio nuotaiką karantino metu namuose, o kartu visų kolegų video pavirto į vieną galingą linksmybių maratoną linksmiausiame šių metų „Bande Role“ projekto klipe.

Išgirskite naują „Bande Role“ dainą:

VIDEO: Bande Role - Išleiskit!

„Bande Role“ neturi kūrybinio karantino ir toliau stebins savo gerbėjus naujais kūriniais ir vaizdo klipais. Vyrai dirba mintimis, naktimis ir internetu, todėl artimiausiu metu žada tik geriausia muzikinį humorą ir tik orginalų požiūrį į kasdienes aktualijas. „Bande Role“ linki visiems geros sveikatos, o ji pirmiausia aplanko tuos, kurie nuoširdžiai moka pasijuokti iš savęs ir iš gyvenimo negandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius