Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bandyta nunuodyti Lotynų Amerikos žvaigždė Gabriela Spanic grįžo į ekraną

Viena garsiausių Lotynų Amerikos aktorių Gabriela Spanic – vėl televizijos ekrane. Po trijų metų pertraukos, pagimdžiusi savo pirmagimį Gabrielį de Jesús, ji vėl filmuojasi. LNK rodo naujausią Gabrielos telenovelę „Intrigų dvaras“.
Lotynų Amerikos žvaigždė Gabriela Spanic
Lotynų Amerikos žvaigždė Gabriela Spanic / LNK nuotr.

„Tai Dievo sprendimas, tarsi palaiminimas. Esu labai laiminga, kad susilaukiau Gabrielio“, – sakė aktorė, visada svajojusi turėti vaikų, tačiau sūnus gimė aktorei jau įpusėjus ketvirtą dešimtį.

Metai prieš sūnaus gimimą buvo kone juodžiausi aktorės asmeniniame gyvenime: Gabriela manė, kad jai vėžys, mama ir sesuo gulėjo ligoninėje dėl rimtų ligų, o tėvą, neištvėrusį streso, ištiko širdies priepuolis.

Rodos, kai visos bėdos susitvarkė, likimas smogė dar skaudžiau. Šį rugpjūtį aktorę, jos pirmagimį, mamą ir auklę bandė nunuodyti jos asmeninė asistentė Marija Celestė. Policija pareiškė asistentei įtarimus bandymu nužudyti aktorės šeimą.

Aktorės šeima buvo nuodijama pamažu: kelis mėnesius Gabrielė ir jos mama jautė silpnumą, pykinimą, simptomai pamažu stiprėjo, kol, ištyrus kraują, paaiškėjo, kad šeima buvo nuodijama amonio sulfidu. Asistentės motyvai nežinomi, vyksta tyrimas.

Pirmojo vaiko Gabriela susilaukė su Neilu Perezu, architektu iš Argentinos.

„Džiaugiuosi, kad radau artimą žmogų ne iš šou verslo sferos. Smagu, kad jis ne aktorius, o paprastas vyras“, – pokalbių laidoje JAV teigė Gabriela Spanic. Iki šiol aktorė nevengdavo užmegzti santykių su savo serialų partneriais.

Naujajame LNK seriale „Intrigų dvaras“ ji vėl susitiks su gražuoliu Fernando Colunga, su kuriuo vadindama 1999-aisiais telenovelėje „La Usurpadora“ ji beprotiškai išpopuliarėjo. „La Usurpadora" buvo Gabrielos triumfas. Aktorė suvaidino du vaidmenis iš karto – neturtingos, geraširdės Paulinos ir bjaurios, sarkastiškos Paolos.

Buvo kalbų, kad su Fernando Colunga ji buvo užmezgusi romaną, tačiau aktorė tokias kalbas neigė. Gabriela šiame seriale vėl bučiuosis su Fernando – juodu vaidins meilužius. O meilužių Gabrielos herojės gyvenime – net du.

Beje, 2004-aisiais Gabriela Spanic pasaulinio turo metu lankėsi Lietuvoje, čia dainavo, susitiko su gerbėjais ir spauda.

„Intrigų dvaras“ su Gabriela Spanic – pirmadieniais-penktadieniais 15.20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius