Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baro direktoriumi tapęs Gytis Šapranauskas: „Nijolė Pareigytė vadovavo dėl akių, o aš į tai žiūriu rimtai“

Naujas baras, sena vieta – taip daugelis pagalvos apie Vilniaus senamiesčio širdyje, kavinės „Čili kaimas“ patalpose atsidariusį barą „Tas pub‘as“. Nepaisant to, jo direktoriumi tapęs Gytis Šapranauskas, gana kategoriškai atkerta: „Tai visiškai nauja vieta ir toks pats naujas man amplua“.
Gytis Šapranauskas
Gytis Šapranauskas / Luko Balandžio nuotr.

Savo žinomiems ir ne tik draugams pub‘o duris Gytis atvėrė gerokai anksčiau nei būsimiems jo lankytojams –vilniečiams ir miesto svečiams. Pastariesiems gausybę alaus rūšių turintis baras bus pristatytas visa para vėliau.

Pats baro direktorius, rodosi, tikrai jautėsi it žuvis vandenyje: kalbino susirinkusius svečius bei stengėsi būti itin paslaugus. O pasiteiravus, kaip gi jis atrado savo pašaukimą ir drįso nerti į barų vandenyną, Gytis atsakė gana lakoniškai.

„Kodėl gi ne? Aš visada svajojau apie savo barą, o kaip tik dabar atsirado galimybė tapti baro vadovu, pamatyti kas tai yra, pasižiūrėti, ar tai man skirtas darbas ar ne“, – portalui Žmonės.lt sakė naujai iškeptas direktorius G.Šapranauskas.

Nors Gytis visų atmintyje visuomet šmėžuoja laidų vedėjo amplua (su Ieva Stasiulevičiūte jis vedė laidą „Griūk negyvas“ bei laidą apie ekstremalų sportą „Adrenalinas“ – aut.past.), ne dažnas žino, kad žinomas vyras apsigynė rinkodaros specialisto bakalauro diplomą. Anot jo, šis darbas – puikus būdas teorijos žinias įgyvendinti praktikoje. „Dabar darysiu tai, ką mokiausi arba liaudiškai tariant – dirbsiu pagal specialybę“,  – džiaugėsi jis.

Kuomet žinoma persona ima vadovauti barui, visų akys nejučia prisimerkia ir mintyse pamažėl ima regztis mintis: štai, dar vienas seks Nijolės Rukaitienės (buvusios Nijolės Pareigytės – aut.past.) pavyzdžiu ir direktoriumi bus tik „dėl akių“. Tačiau Gytis iš karto suskumba griauti mitus – jis dirbs ne fiktyviai, o čiups jutį už ragų.

„Na, Nijolė Pareigytė dėl vaizdo buvo pasamdyta lygiai mėnesiui laiko. Aš esu rimtai pasiruošęs čia padirbėti. Atėję į „Tas pub'as“ žmonės tikrai galės mane pamatyti plušantį. Aišku, ne visada, bet...“, – tikino Gytis.

O išsiaiškinus rimtus buvusio televizijos laidų vedėjo ketinimus naujo darbo atžvilgiu belieka tik viena – sužinoti kokią gi viziją jis turįs bei koks gi šio baro lankytojo portretas.

„Mano vizija – padaryti pub‘ą, kokio Lietuvoje dar nebuvo. Visi mano, kad pub‘as yra kažkokia murzina patalpa, aplink girti diedai, groja kažkoks rokelis... Man norisi padaryti vietą, kurioje grotų stilinga muzika ir ateitų žmonės, mėgstantys gerti alų“, – savo mintis liejo naujasis direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius