Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bastilijos paėmimo dienos minėjime – būrys žinomų žmonių: išreiškė palaikymą Prancūzijai

Sekmadienio vakarą Turniškėse buvo minima didžiausia Prancūzijos nacionalinė šventė – Bastilijos paėmimo diena. Į Turniškes rinkosi gausybė pasipuošusių svečių, sveikinusių šia svarbia proga.
Žilvinas Grigaitis su drauge, Janina ir Algirdas Butkevičiai, Saulius Prūsaitis, Agnė Kuzmickaitė, Andrius Tapinas
Žilvinas Grigaitis su drauge, Janina ir Algirdas Butkevičiai, Saulius Prūsaitis, Agnė Kuzmickaitė, Andrius Tapinas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiemet Prancūzija mini 230-ąsias jų tautai svarbias metines. Kaip ir kasmet, švenčiama yra visur – tiek pačioje Prancūzijoje, tiek solidarumą išreiškiančiose šalyse.

Ta proga Prancūzijos rezidencijos kiemą užpildė gausybė gerai nusiteikusių žmonių. Tarp jų – ir gerai žinomi politikai, verslo atstovai, pramogų pasaulio žvaigždės, kultūrininkai.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Liepos 14-oji Prancūzijoje – nacionalinė šventė, kurią prancūzai jau nuo 1790-ųjų švenčia su trenksmu. Prancūzijoje nuo 1880 metų ši diena prasideda seniausiu Europoje kariniu paradu Eliziejaus laukuose. Į jį įsitraukia ir šalies prezidentas, prisijungia kitų šalių vadovai.

15min primena, kad šiemet, pasveikinęs Prancūzijos prezidentą Emmanuelį Macroną nacionalinės šventės proga, Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda jį drauge pakvietė ir apsilankyti Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius