Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Batams silpnybę jaučianti Lidija Rasutis avalynę vadina išskirtiniu aksesuaru

Amerikos lietuvė, kulinarė ir laidų vedėja Lidija Rasutis – viena tų moterų, kurios vargiai gali atsispirti batų kerams. Avalynės dizainerės Rūtos Rimšelienės kolekcijos pristatyme apsilankiusi moteris tvirtino vos pamačiusi batelius, norėjusi visus neštis namo. „Tai – menas kojoms“, – žavėdamasi sakė ji.
Lidija Rasutis
Lidija Rasutis / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Ryškų įvaizdį mėgstanti 54-erių L.Rasutis prisipažino esanti užkietėjusi avalynės gerbėja. „Siaubas, kiek aš turiu batų... Man batai patinka todėl, kad nesvarbu, kiek svorio pridėsi ar numesi, jie visuomet tinka. Stilių gali keisti, o jei yra vietos, batus galima dėžėse saugoti daug metų ir vėl ištraukti, nes mada visuomet grįžta“, – sakė moteris.

Mintyse skaičiuodama L.Rasutis prisipažino turinti daugiau kaip šimtą batų porų. „Labai sunkiai juos sutalpinu. Jų pilna mano kambaryje, dėžėse, pintinėse. Jie – visuose namuose. Dabar stengiuosi pirkti mažiau batų, bet kai pamatau labai gražius, man pasidaro silpna“, – šypsojosi ji.

Moteris pripažino, kad visgi jai svarbiausias patogumas. „Batai turi būti patogūs. Man labai gražūs aukštakulniai ir nors aš jų negaliu avėti, jie man glosto akį. Jei vyrai turėtų vaikščioti su 15 cm pakulne, suprastų, koks menas yra mokėti šitaip vaikščioti. Man svarbiausia, kad batai būtų patogūs ir stilingi. Aš nesivaikau tik dizainerių kūrybos. Turiu tik keletą mėgstamų kūrėjų, bet tik etiketė man nesvarbi, aš ieškau geros kokybės ir geros kainos“, – sakė L.Rasutis. Ji prasitarė, kad per Kalėdas apsidžiaugtų gavusi į savo kolekciją dar vieną batų porą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius