-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Bažnyčios savanorės Susan Boyle daina realybės šou sukrėtė milijonus

47 metų bažnyčios savanorės iš Vakarų Ladiano pasirodymas tapo tikra sensacija ir pribloškė milijonus TV žiūrovų bei internautų, žiūrėjusių šį fragmentą youtube.com, praneša BBC.
Susan Boyle
Susan Boyle / myparkmag.co.com nuotr.
Temos: 1 Bažnyčia

VIDEO

Susan Boyle iš Blakberno tiesiog išvertė iš koto Didžiosios Britanijos ITV kanalo rengiamo konkurso „Got Talent“ komisiją. Apgaulingai nerangiai atrodanti Susan sudainavo „I Dreamed A Dream“ iš filmo „Les Miserables“ („Vargdieniai“). 

Ponia Boyle sulaukė aukščiausio įvertinimo, o publikai sukėlė tikrą ekstazę! Tačiau tai įvyko tik po jos pasirodymo šiame talentų šou. O prieš tai ir komisija, ir žiūrovai „kaimietę“ vertino labai skeptiškai ir pašaipiai. Ypač po jos pareiškimų, kad „dar niekad nebuvo bučiuota“ ir kad didžiausia svajonė – tapti dainininke.

Susan prispažino: „Aš atėjau į konkursą, nes norėjau pademonstruoti savo dainavimo sugebėjimus. Iš pradžių labai nervinausi, bet apsipratau ir uždainavau. Ypač kai pajutau, kad publika ima mane priimti ir vertinti.“

Ponia Susan šiuo metu yra bedarbė, pasirodanti bendruomenės karaokės vakarėliuose.

„Pradėjau dainuoti chore, kai man buvo 12 metų, vėliau dainavau mokyklos koncertuose. Suaugusi pasirodydavau ir klubuose“, – pasakojo dainuojanti sensacija.

Gerbėjai iš Holivudo

Susan pasirodymą šeštadienį youtube.com žiūrėjo daugiau kaip 5 milijonai lankytojų! Tarp jų – ir Demi Moore su vyru Ashtonu Kutcheriu. Ji parašė: „Tai nepaprastai graudu.“

Po tokio spektaklio „Glasgow's Clyde Auditorium“ S.Boyle dabar akivaizdžiai lenkia kitus 75 000 pretendentų į Didžiosios Britanijos „Got Talent“ premiją.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius