-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Be komentarų“: Mino rankose – koziris, galintis priversti Tiną emigruoti

„Tina be paliovos pila purvą ant manęs. Ir patikėkite – tai dar ne pabaiga. Iš jos aš tikiuosi dar baisesnių dalykų“, – TV3 laidai „Be komentarų“ prisipažino dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino, jau porą metų dėl turto kovojantis su savo buvusia mylimąja.
Mino
Mino / Foto studija „Camerino“

Dainininkas įsitikinęs – Kristina Navickaitė-Tina vykdo gerai apgalvotą šmeižto kampaniją, nukreiptą prieš jį. „Ji mėgaujasi meluodama ir šmeiždama mane. Jos pagrindinis tikslas – išjuokti, pažeminti, sumenkinti. Man psichologiškai labai sunku, aš pavargau nuo nuolatinio terorizmo ir spaudimo“, – laidoje atviraus Mino. Kalbėdamas su žurnaliste vyras prasitars, jog labai bijo būti Tinos apkaltintas pedofilija.

Tiesa, dainininkas teigia savo rankose turintis kozirį. Kompromituojanti informacija, kurią paskelbus Tinai gali tekti net emigruoti, pasak Mino, iš tiesų egzistuoja: „Aišku, kad turiu tokios informacijos, mes juk gyvenome kartu ne vienerius metus.“  

„Be komentarų“ komanda Tinos paklausė, kokios informacijos apie ją gali turėti Mino ir kodėl jis taip bijo būti apkaltintas pedofilija. Laida bus rodoma trečiadienį, 20.30 val., per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius