-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Beata Nicholson grįžta į LRT: „Laikas stengtis būti ne liesesniems, o energingesniems“

Rugpjūčio 28-ąją prasidedančiame naujajame LRT sezone – staigmena: su žiūrovais sveikinsis ir įkvėpimo džiaugtis tuo, ką turime čia pat, Lietuvoje ir savo namuose, kvies Beata Nicholson.
Beata Nicholson
Beata Nicholson / Dovilės Jakštaitės nuotr.

Naujoji jos laida „Beatos virtuvė“ lankys visą Lietuvą ir kvies kartu ieškoti maisto herojų – žmonių, kurių dėka valgome skanesnį, įvairesnį ir sveikesnį maistą.

„Matau, kaip mūsų įpročiai keičiasi – vis dar esame ištikimi cepelinų gerbėjai, bet tuo pačiu vis dažniau į savo virtuvę įsileidžiame kanapių aliejų, šilauoges ar putino uogas, į kepinius bandome dėti mažiau cukraus ar kepti juos su viso grūdo miltais. Mano manymu, esame labai pažangūs maisto srityje, tad kodėl tuo nepasidžiaugus ir nepasididžiavus?!“ – šypsosi Beata.

Asmeninio albumo nuotr./Beata Nicholson
Asmeninio albumo nuotr./Beata Nicholson

Laidos kūrėjai įsitikinę, kad „Beatos virtuvė“ bus daugiau negu vien laida: atsižvelgiant į Beatos išleistas kulinarines knygas, jos, kaip aktyvios socialinių tinklų veikėjos, įdirbį, ši laida diktuos ir gyvenimo būdo stilių, tendencijas. Joje naudingų idėjų suras kiekvienas: ir norintys išmokti kepti tortus, ir norintys lieknėti, ir šeimos, nebežinančios, kaip atnaujinti pabodusį kasdienį meniu. Taip pat netruks kelionių po Lietuvą ir susitikimų su žmonėmis, kurie patikėję, jog svajonė gali tapti realybe, ėmė ir pradėjo auginti kanapes, sraiges, šaltalankius, ekologiškas daržoves ar šitaki grybus.

Asmeninio albumo nuotr./Beata Nicholson ir Nemira Pumprickaitė
Asmeninio albumo nuotr./Beata Nicholson ir Nemira Pumprickaitė

Rubrikoje „Lengvai ir sveikai“ išgirsime sėkmės istorijų žmonių, kurie sugebėjo pakeisti savo mitybos įpročius ir dabar džiaugiasi lengvesniu gyvenimu.

„Šios rubrikos tikslas – įtikinti Lietuvos žmones, kad jei jau sugalvojai kontroliuoti savo svorį, nebūtina jaustis nuolat alkanam. Pirmiausiai reikia keisti įprastus produktus, mitybos ir judėjimo įpročius, o ne tikėti badavimais ir stebuklingomis dietomis. Laikas stengtis būti ne liesesniems, o lengvesniems ir energingesniems“, – įsitikinusi Beata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius