Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Beata Nicholson kviečia kepti pyragus, o už juos gautas lėšas aukoti „Išsipildymo akcijai 2012“

Laura Blaževičiūtė, Beata Nicholson ir Rima Olberkytė-Stankus
TV3 nuotr. / Laura Blaževičiūtė, Beata Nicholson ir Rima Olberkytė-Stankus
Šaltinis: 15min
0
A A

Kulinarinė laida „Beatos virtuvė“ kvies tapti visuotinės iniciatyvos – „Pyragų diena“ – nariais. Beata Nicholson visus savo gerbėjus lapkričio 6-osios išvakarėse kviečia iškepti skaniausią pyragą, leisti jam per naktį „subręsti“ ir atsinešti į darbą, pavaišinti visus bendradarbius.

Daugiau 15min Vardai naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

„Kviečiu kepti pyragus, vaišinti draugus, kolegas ir artimuosius, pyragus įkainojus, ir surinktas lėšas paaukoti jubiliejinei „Išsipildymo akcijai 2012“. Per tuos devynerius metus jūs, gerieji žmonės, jau suaukojote beveik dvidešimt milijonų litų, taigi kviečiu prisidėti ir šiemet. Pyragų diena jau šį antradienį!“ – gyventi saldžiau kviečia Beata.

„Beatos virtuvėje“ lankysis dvi viešnios – „Išsipildymo akcijos 2012“ organizatorės ir idėjinės autorės – TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė ir TV3 rinkodaros ir viešųjų ryšių direktorė Rima Olberkytė-Stankus, kurios, lyg kokio stebuklingo patiekalo ingredientus, vardins kaip paprasta daryti gerus darbus, apie ilgametes aukojimo tradicijas TV3 biure ir galimybes prisijungti prie jubiliejinės, dešimtosios „Išsipildymo akcijos“, kuri skirta mažųjų ligoniukų gydymui ir globos namuose augančių vaikučių sveikatinimui, lavinimui ir jų buities gerinimui.

Laidoje trys garsios moterys keps tris pyragus: obuolingą su trupininiu viršumi tortą, apelsinų ir migdolų pyragą be miltų, o kad nebūtų per saldu – Beata paruoš ypatingą pyragą, įkvėptą ispaniškos tortilijos. „Tai ne kas kita, o omletas su bulvėmis! Laidos prodiuserė Vaida, metus gyvenusi Ispanijos pietuose, paragavusi mano pyrago sakė: „Beata, tavo tortilija skanesnė nei ispanų...“ Neabejoju, kad visų, gaminančių namie, taip pat bus nerealiai skani: tai tiesiog puikus ir drūtas patiekalas, gardus tiek karštas, tiek šaltas...“

Visos paslaptys apie skaniausius pyragus – jau rytoj, šeštadienį, lapkričio 3-iąją, 17.40 val. laidoje „Beatos virtuvė“ tik per TV3!

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie VARDAI rubriką