Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Beata Nicholson: Lietuva negali gyventi be... obuolių!

Beata Nicholson
TV3 nuotr. / Beata Nicholson
Šaltinis: 15min
0
A A

Šeštadienio rytais 10 val. su TV3 žiūrovais sveikinasi valgio ruošimo virtuozė Beata Nicholson. Šį kartą laidoje „Beatos virtuvė“ – dedikacijos obuoliams. „Obuolys – mano mėgstamiausias vaisius. Aš tiesiog negaliu gyventi be obuolių!“ – prisipažįsta Beata, žadėdama žiūrovus nustebinti naujais receptais.

Daugiau 15min Vardai naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

„Manau, kad be šios mūsų sodų gėrybės negali gyventi visa Lietuva. Kadangi jau galime skaičiuoti rudens derlių, visą laidą skirsime obuoliams – jie pagardins kiekvieną mano ruošiamą patiekalą“, – atskleidžia Beata.

„Daugeliui žmonių pirmasis šaunantis į galvą receptas su obuoliais – obuolių pyragas, tačiau aš mėginsiu įrodyti, jog obuoliai puikiai tinka ir įvairioms salotoms, pagardams ir troškiniams“, – sako „Beatos virtuvės“ šeimininkė.

B.Nicholson, paklausta, kuo lietuviški vaisiai skiriasi nuo atgabenamų iš užsienio, sako, jog obuolys obuoliui nelygu.

„Tie obuoliai, kurie atkeliauja iš tolimų kraštų, turi kietą odelę, yra be galo sultingi ir beveik niekada nesupūva. Žinoma, jie labai skanūs, tačiau šių nesulyginsi su tais, kurie užauginami močiutės obelyne. Su šeima Londone neseniai lankėmės ūkininkų turguje – prisipirkome tokių tikrų, šviežutėlių obuolių – net vaikai sakė, kad čia senelio obuoliai“, – šypsosi Beata.

„Tokios asociacijos atsiranda natūraliai – juk Lietuvoje vaikai valgė obuolius nuo mano tėčio obelų. Apie obuolius iš parduotuvės jie taip niekada nepasakytų“, – priduria laidos vedėja.

„Beatos virtuvė“ – šeštadieniais 10.00 val. per TV3.

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Sužinokite daugiau
Parašykite atsiliepimą apie VARDAI rubriką