Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beata Nicholson: žiūrėti į save ekrane nejauku – turiu milijonus priekaištų!

„Sveika sugrįžusi į eterį!“ – pirmadienį prie pikniko stalo po atviru dangumi bičiuliai ir kolegos sveikino Beatą Nicholson, kuri nuo rugsėjo 3 dienos TV3 eteryje pristato naują savaitinę laidą „Beatos virtuvė“. Diplomuotos kulinarės dukrelė Izabelė taip norėjo būti kartu su mama laidos pristatyme, kad net simuliavo pilvo skausmą...
Beata Nicholson
Beata Nicholson / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Atsiprašau už vėlavimą, bet besiruošiant šiam pristatymui man paskambino iš darželio ir pranešė, kad dukra skundžiasi pilvo skausmais – teko skubiai važiuoti ir ją pasiimti. Nevisai legaliu būdu jai pavyko išvengti darželio“, – šypsojosi B.Nicholson, stebėdama, kaip mažoji Izabelė linksmai supasi ant supynių, pamiršusi visus skausmus.

Pamačius Beatos gamintais patiekalais ir jurginų kibirais išpuoštą vaišių stalą, tapo aišku, kad buvo verta bėgti ne tik iš vaikų darželio. Trumpam palikusios kasdienius darbus, pasveikinti Beatos atvyko Agnė Armoškaitė ir Lavija Šurnaitė-Kairienė, naujajame sezone taip pat sugrįžtančios į televizijos eterį, su gėlėmis pasirodė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, įdegęs per atostogas Nidoje vaišių skanavo ir TV3 žinių vedėjas Rokas Petkevičius.

„Ant šio stalo paruošiau patiekalus, kuriuos mokysiu gaminti savo laidoje. Labai laukiu rugsėjo 3-osios, nors man labai baisu – laidoje manęs labai daug, o turbūt visiems žiūrėti į save yra nejauku, turiu sau milijonus priekaištų, – jaudulio neslėpė B.Nicholson. – Tačiau laida nufilmuota labai gražiai, montuotojas sakė, kad negali dirbti prie jos tuščiu skrandžiu!“

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Beata Nicholson ir Agnė Armoakaitė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Beata Nicholson ir Agnė Armoškaitė

Šią vasarą gavusi prestižinės Londono kulinarijos mokyklos „Leiths“ diplomą, B.Nicholson tikino, kad būsimoje laidoje nesistengs žiūrovų priblokšti.

„Nors ir baigiau kulinarijos mokslus, bet niekada neturėjau tikslo dirbti profesionalia šefe restorane – man artimesnė namų virtuvė. Mano tikslas nėra žiūrovams padaryti didžiulį įspūdį, priblokšti ir be galo nustebinti. Aš stengiuosi žmonėms įtikti, patikti, pamaloninti juos ir pagloboti maistu – kad maisto gaminimas jiems teiktų džiaugsmą“, – laidos idėją aiškino Beata.

Kaip tikino Londone su šeima gyvenanti kulinarė, laidos filmavimai nepakeis jos gyvenimo ritmo – kelionių į Lietuvą nepadaugės.

„Vienaip ar kitaip aš dažnai atvažiuoju į Lietuvą, todėl dėl filmavimų mano viešnagių tikrai nepadaugės, mano darbo grafikas nepasikeis – jau dabar mes esame nemažai laidų nufilmavę. Aš visada labai noriu atvažiuoti į Lietuvą ir prisigalvoju visokių pretekstų tai padaryti, – pasakojo lietuvių mylima maisto gamintoja. – Mano vyras palaiko mane ir nori, kad daryčiau tai, kas man patinka, tačiau, žinoma, turiu viską taip susiplanuoti, kad šeima nenukentėtų.“

Vaišindama susirinkusiuosius įvairiais pyragais, saldumynais, užkandėlėmis, pomidorais ir kriaušėmis iš tėčio sodo, B.Nicholson prasitarė, kad pirmąją savo laidą skirs krepšinio karštinės dalyviams – krepšininkams ir sirgaliams.

„Kad krepšininkai turėtų jėgų aikštelėje, siūlysiu jiems vištienos kepsnį su vaisių salsa, o sirgalius pamokysiu pasigaminti alternatyvių – tradiciškai nelabai sveikų – užkandžių: vištienos sparnelių su mėlynojo sūrio padažu, aštrių bulvių puselių, naminių pikantiškų spragėsių ir panašiai“, – gundė Beata, patikinusi, kad šiuos receptus išbandė ir su tikrai krepšininkais, kuriuos žiūrovai pamatys būsimoje laidoje.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Beata Nicholson
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Beata Nicholson

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius