-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beata Tiškevič-Hasanova debiutuos radijuje – su Richardu Jonaičiu ves laidą „Paraštės“

Jau šį sekmadienį televizijos žiūrovų numylėtinė Beata Tiškevič-Hasanova išbandys save naujame amplua. Drauge su radijo laidų vedėju, didžėjumi Richardu Jonaičiu ji per LRT radiją ves laidą „Paraštės“.
Beata Tiškevič-Hasanova ir Richardas Jonaitis
Beata Tiškevič-Hasanova ir Richardas Jonaitis / Neringos Rekašiūtės nuotr.

„Tai – nauja patirtis. Į radiją einu, nes mėgstu išbandyti naujus dalykus.  Dar nesu 50-metė ir galiu sau leisti skraidyti nenutūpdama į kokią nors konkrečią vietą“, – portalui Žmonės.lt sakė Beata.

Televizijos laidų vedėja džiaugiasi, kad dabar į darbą galės eiti be makiažo. „Į radiją galėsiu eiti ir nepasidažiusi, nes klausytojams bus svarbiau, ką kalbu, o ne kaip atrodau ar kaip judu“, – linksmai pasakojo ji.

Pasak Beatos, jeigu žmogus užsiima viena vienintele veikla, jis netobulėja ir neturi iš kur pasisemti įkvėpimo. „Jei žmogus tik, pavyzdžiui, rašo, jis neturi iš kur gauti naujų idėjų. Jo mintys užsikonservuoja viename stiklainyje. Tačiau jei žmogus rašo ir, tarkime, dirba taksistu – jis turi ir papildomų istorijų“, – mintimis dalijosi pašnekovė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Beata Tiškevič-Hasanova
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Beata Tiškevič-Hasanova

Būtent todėl savo debiutą radijuje ji vadina prasmingesniu dėl patirties televizijoje. „Radijuje prisiminsiu televiziją, o pokalbiai radijuje įkvėps rašyti įdomesnius tekstus. Man patinka toks judėjimas, toks savęs paskirstymas. Ir nors manęs žmonės kartais klausia, kodėl aš blaškausi, užsimena, kad negaliu pasirinkti ko nors vieno... Į tokias kalbas nekreipiu dėmesio. Žmogaus galimybės yra neribotos, todėl reikia išdrįsti eiti, kristi, suklysti – būtent tai ir yra gyvenimas“, – portalui Žmonės.lt sakė ji.

Beata tikino norinti, kad laida labiausiai susidomėtų jaunimas, nors klausytojų amžius nėra svarbus – jis gali svyruoti nuo 14 iki 99 metų. „Svarbu, kad žmogus širdyje jaustųsi jaunas“, – juokėsi ji.

Išankstinės nuomonės apie būsimą laidą ji sakė nenorinti formuoti. Ar ji patiks, ar ne – kiekvieno asmeninis reikalas. „Tai bus tiesiog mano ir Richardo laida. Manau, kad bus daug netikėtumų“, – klausytojus intrigavo Beata.

Laida „Paraštės“ bus transliuojama 22 val., čia bus speciali rubrika „Laiminga diena“ , kurioje Beata su Richardu prašys žmonių papasakoti apie tai, kas jiems nutiko geriausio per savaitę, mėnesį, metus, apie įvykį, kuris pradžiugino.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Richardas Jonaitis
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Richardas Jonaitis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius