Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Beissoul & Einius“ surengė dar vieną įspūdingą šou: gerbėjus nukėlė į mados ir muzikos planetą

Ekscentriškasis elektroninės muzikos ir meno duetas „Beissoul & Einius“ pakvietė savo gerbėjus į grandiozinį vakarą Kaune. Sekmadienį jie surengė įspūdingą mados ir muzikos šou.
„Beissoul & Einius“ koncerto Kaune akimirka
„Beissoul & Einius“ koncerto Kaune akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kad ir ką sugalvotų, „Beissoul & Einius“ turi unikalų gebėjimą publiką perkelti į kitą planetą. Į planetą, kurioje norisi pabūti šiek tiek ilgiau ir visad svajoji sugrįžti. Tai jie padarė ir koncerto Kaune metu – leido klausytojams trumpam atitrūkti nuo rutinos ir pasinerti į nuostabų muzikos pasaulį.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

Ne be reikalo anšlaginius pasirodymus rengiantis duetas netruko peržengti Lietuvos sienų ir buvo pastebėtas pasaulinių šou pasaulio grandų.

2018 metais duetas koncertavo viename didžiausių Europos festivalių „Sziget“. Negana to, duetas bendradarbiauja ir su kūrėjais bei dizaineriais iš užsienio. Vienas jų – kaukių meistras Bobas Bassetas, kurio kūrybą naudoja grandai – nuo roko grupės „Metallica“ iki „Givenchy“ mados namų. Ne išimtis „Beissoul & Einius“ vaizdo singlas „Don’t Wanna Live My Life“ – jam animaciją kūrė belgų menininkė Cypria Donato.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Beissoul & Einius“ koncerto Kaune akimirka
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Beissoul & Einius“ koncerto Kaune akimirka

„Beissoul & Einius“ savo įkvepiančiu įvaizdžiu, nevaržoma fantazija, meno eksperimentais tapo pavyzdžiu ne vienam šalies atlikėjui, duetu žavisi pasaulinių mados ir meno žurnalų – „Vogue“, „Design Scene’“, „OOBMAG“, „FGUK Magazine“, „Forbes“, „MMscene“, „Nvrmind“ – redaktoriai.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Beissoul & Einius“ koncerto Kaune akimirka
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Beissoul & Einius“ koncerto Kaune akimirka

Išskirtiniai „Beissoul & Einius“ dueto pasirodymai įvairiose erdvėse jau spėjo tapti prestižo ženklu, muzikos kūrėjai iš Lietuvos dažnai kviečiami į elitinius vakarėlius. Jų muzika skamba ir stiliumi bei neeiline įtaiga žavimasi aukščiausios klasės prekių ženklų ir inovatyvių technologijų pristatymuose užsienio šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius