-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Beissoul & Einius“ Vilniuje surengė didžiausią savo metų koncertą

Daugiau nei muzika, giliau nei mada, toliau nei Lietuva. Įspūdingus užmojus įgyvendinantis ekscentriškasis elektroninės muzikos ir meno duetas „Beissoul & Einius“ šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje surengė savo didžiausią 2019 metų pasirodymą Lietuvoje.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Apie du trečdalius koncertų per metus surengiame svetur, dabar su visomis ryškiausiomis naujienomis parskrisime kartu su paukščiais“, – prieš koncertą kalbėjo duetas.

Ir parskrido! Vieną šilčiausių šių metų pavasario dienų elektroninės muzikos duetas surengė išskirtinį šou didžiausioje sostinės arenoje. Savo pasirodymuose vaikinai sujungė skirtingus menus: muziką, madą, šokį ir visiems susirinkusiems padovanojo nepakartojamą vakarą.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Koncerto akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Koncerto akimirka

„Beissoul & Einius“ savo įkvepiančiu įvaizdžiu, nevaržoma fantazija, meno eksperimentais tapo pavyzdžiu ne vienam šalies ir užsienio atlikėjui. Skambant unikaliam Beissoul balsui koncerto buvo pristatyta ir unikali sceninių drabužių kolekcija.

Kuriame pasaulio krašte bepasirodytų, elektroninės muzikos duetas „Beissoul & Einius“ publikai palieka neišdildomą įspūdį. Net ne įspūdį, o krūvą klausimų, kaip tai įmanoma, nes Artūro Žabo-Beissoul scenos drabužiai, regis, absoliučiai netinkami dėvėti.

Atlikėjas sulaužo elementarius geometrijos ir fizikos dėsnius, bet apsirėdęs ekstravagantiškais apdarais sugeba dar ir šokti. Ne išimtis buvo ir šis vakaras Vilniuje – publika liko sužavėta, kaip „Beissoul & Einius“ atliko hitais tapusius kūrinius ir dainas iš naujojo albumo „White Crow“.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Koncerto akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Koncerto akimirka

Šįmet tarp daugybės pasirodymų „Beissoul & Einius“ grafike buvo ir vienas didžiausių muzikos festivalių „Sziget" Vengrijoje – jis patenka į didžiausių festivalių Europoje penketuką. Be lietuvių dueto festivalyje pasirodė tokios žvaigždės kaip „Gorillaz“, Dua Lipa, Kendrickas Lamaras, Lana Del Rey, „Arctic Monkeys", Kygo, ZHU, MØ.

„Pasirinkome mados ir muzikos kalbą – mums tai vertingiau už šimtus įrašų socialiniuose tinkluose. Mada ir muzika – tai tie dalykai, kurie neskaudina, nežeidžia, bet priverčia suklusti, įsiklausyti, įsižiūrėti, o tuo pačiu – suprasti ne tik mus, bet ir save bei tokį pašėlusį, greitai besikeičiantį pasaulį. Tai mūsų elektromados esmė, mūsų komunikacijos mechanizmas“, – sakė dueto siela Artūras Žabas-Beissoul.

Koncerto metu duetas pranešė, kad tai ne vienintelis tokio dydžio koncertas. 2020-ųjų pradžioje vaikinai sugrįš į dar didesnę Kauno „Žalgirio“ areną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius