Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bendrą ateitį su draugu Dovydu ką tik planavusi M.Kvietkutė – vėl vieniša: „Taip jau būna gyvenime“

Po išsiskyrimo su verslininku Andriumi Šedžiumi naujais santykiais besidžiaugusi, bet apie juos pasakoti vengusi žinoma atlikėja Monika Kvietkutė – vėl vieniša. Jos romanas su dar paauglystėje sutiktu paslaptinguoju Dovydu nutrūko po poros metų idilės.
Monika Kvietkutė
Monika Kvietkutė / Juliaus Kalinsko nuotr.

Žinia apie poros skyrybas – išties netikėta, nes dar visai neseniai mylimieji džiaugėsi įsigytu bendru būstu ir svajojo apie santuoką bei vaikus.

Tačiau dabar akyliausi sekėjai pastebėjo permainas M.Kvietkutės socialiniuose tinkluose – instagrame nebeliko bendrų jos ir vaikino nuotraukų, netrūko ir daugiau užuominų apie galimą išsiskyrimą.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė

Sekėjų spėlionės pasitvirtino – 15min susisiekus su Monika, ši neslėpė, kad su Dovydu jau nebėra pora.

„Sakykim, taip. Faktas kaip faktas, nežinau, ką čia daugiau bepakomentuoti“, – 15min teigė M.Kvietkutė.

Plėstis plačiau ir kalbėti apie visai neseniai nutrūkusių santykių priežastis moteris nepanoro.

„Dabar ypatingai nesinori to daryti“, – tepasakė ji.

Įdomu tai, kad vos mažiau nei prieš mėnesį išplatintame pranešime spaudai Monika džiaugėsi kartu su mylimuoju įsigytu kotedžu sostinėje.

„Šis būstas yra mano ir Dovydo pirkinys. Mes vienodai prisidedame prie jo atsiradimo ir įrengimo. Viską darome bendromis jėgomis.

Savo ateitį planuojame leisti kartu. Nesu linkusi mėtytis frazėmis, kad būsime iki gyvenimo galo. Tačiau mano draugas neleidžia galvoti negatyviai – visada drąsina mane ir nuveja blogas mintis į šoną. Su juo jaučiuosi saugi, bendrų namų įsigijimas yra labai apgalvotas žingsnis.

Žinoma, nebūna namų be dūmų. Tačiau mes labai stengiamės prisitaikyti vienas prie kito, daug kalbėtis. Tikiuosi, kad viskas mums bus gerai ir būsime kartu visą gyvenimą“, – tąkart apie santykius kalbėjo M.Kvietkutė.

Kaip dabar, po išsiskyrimo, išspręs būsto klausimą, Monika 15min atskleisti atsisakė: „Čia jau mūsų asmeniniai dalykai, nematau tikslo apie tai kalbėti.“

Apie išsiskyrimą Monika neseniai prasitarė ir savo instagramo paskyroje. Čia atlikėja pastaruoju metu sulaukė ne vieno klausimo minėta tema.

„Galbūt, – paklausta, ar jos širdis vėl laisva, savo sekėjams sakė M.Kvietkutė. – Taip jau būna gyvenime.“

Ji pridūrė, kad liūdna šiuo metu tikrai nesijaučia.

„Todėl, kad sprendimų nedarau karštakošiškai, čia ir dabar. Prieš priimdama sprendimus apie tai gerai pagalvoju“, – taip į sekėjų klausimus prieš kelias dienas atsakinėjo Monika.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė

Primename, kad faktą apie šiuos santykius M.Kvietkutė 15min patvirtino 2018-aisiais.

Išsamiai pasakoti apie mylimąjį Dovydą ji niekada nebuvo linkusi. Tiesa, buvo užsiminusi, kad jis – jos paauglystės meilė, su kuriuo susipažino Airijoje.

„Jis už mane porą metų vyresnis. Su šiuo žmogumi susipažinau prieš 12 metų, bet bendravimas visą tą laiką nevyko – tik jei netyčia pasimatydavome, pasisveikindavome. O visai neseniai pradėjome dažniau bendrauti ir pagalvoti apie bendrą ateitį.

Esu ne kartą išgirdusi frazę, kad myli vaiką kaip savo, kad jo akimis, tai yra ir jo vaikas. Bet mano vaiko neįmanoma nemylėti, nes žiauriai fainas“, – LNK laidoje „Nuo...iki...“ 2018-aisiais pasakojo Monika ir pridūrė, kad pasvajoja ir apie dar vienas vestuves bei daugiau atžalų.

Anksčiau M.Kvietkutė buvo ištekėjusi už garsaus Šiaulių verslininko Andriaus Šedžiaus, su juo susilaukė sūnaus.

Ne vienerius metus trukęs poros skyrybų procesas priminė tikrą muilo operą – netrūko pykčių, kaltinimų vienas kitam.

A.Šedžiui nepatiko ir naujasis Monikos širdies draugas – bijojo, kad jis padarys blogą įtaką sūnui.

„Man su jos (Monikos – red.) nauju draugu pabendrauti neteko, nes jis slepiasi. Jeigu nueisite į feisbuko profilį Don Pedro, pamatysite treninguotus, tatuiruotus... Kriminalinė romantika, taip galima pasakyti“, – taip Monikos dabar jau buvusį mylimąjį pristatė Andrius.

„Ir pitbuliai, ir ginklai... Man tai kelia baimę ir abejonių, koks žmogus yra šalia mano vaiko, nes jis visą laiką, kiek pastebėjote, slepia savo veidą, savo asmenybę. Kiek žinau iš Lietuvių bendruomenės Airijoje, jis siejamas su kriminaliniu pasauliu, jis dvejus metus skraido pas Moniką po dvi savaites ir niekur nedirba, tai iš ko jis gyvena? Tai esminiai klausimai, kurie man irgi kelia abejonių“, – tęsė Andrius Šedžius.

Vis dėlto perklaustas, ar kalbos apie kriminalinį pasaulį yra patvirtintos, jis teigė, kad „viskas tėra gandų lygyje“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Šedžiuvienė nebeslepia jausmų mylimajam Dovydui: paviešino judviejų bučinį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius