-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berneen Candice Čereška: lietuviams atrodau sava

„Labas!!!“ – kitapus gatvės pamoja Berneen Candice Čereška (24), neria į požeminę perėją „Notting Hill Gate“ metro stotyje ir po akimirkos jau draugiškai puola į glėbį – svečiai iš Lietuvos ją vienodai džiugintų bet kuriame pasaulio krašte.
Berneen Candice Čereška
Berneen Candice Čereška / Gedmanto Kruopio nuotrauka

Ryški, graži, stilinga – jos negali nepastebėti net margoje Londono minioje, nuo kurios triukšmo saugo didelės baltos ausinės ir iš jų sklindanti ritmenbliuzo bei hiphopo muzika.

„Nekenčiu šito miesto. Labai pavargau nuo jo, – apie Londoną, į kurį kažkada iš gimtosios Pietų Afrikos Respublikos atvyko užkariauti pasaulio – siekti muzikinės karjeros, o sutiko gyvenimo meilę – lietuvį Andrių Čerešką, netikėtai sako Berneen. – Čia viskas žiauriai toli – draugai išsibarstę po skirtingus galus, važiuoti vieniems pas kitus toli – mažiausiai keturiasdešimt minučių, o kelionės metro atima labai daug energijos. Pastebėjai, kokie tuose vagonuose žmonės niūrūs, pikti? Vasarą ten tvanku, bjauriai smirda. O štai Lietuvoje tik reikia švilptelėti, ir visi bičiuliai sulekia pavakaroti vienoje vietoje. Saulės, kurios man taip reikia, nei ten, nei čia nėra. Tik pas jus oras gaivus, o Londone baisiai užteršta.“

Darbą LNK televizijoje ir lietuviškoje popscenoje egzotiškoji gražuolė metė prieš kelis mėnesius, kai pranešė, jog su Andriumi išvyksta į Katarą. Kokiomis „lagamininėmis“ nuotaikomis gyvena indų kilmės atlikėja – skaitykite šios savaitės „Žmonėse“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius