Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berta Timinskaitė: „Klausydama savo balso per radiją jaučiuosi kaip filme”

Vėstantis oras ir raudonuojantys lapai dainininkei Bertai Timinskaitei atnešė gerų naujienų – jos daina „Reikia, kad reiktų” radijo stoties „Radiocentras” reitingų lentelėje atsidūrė trečioje vietoje. Perspektyvi dainininkė pralenkė tokias pasaulinio lygio žvaigždes kaip Calvin Harris ar Bruno Mars ir nusileido tik energingiesiems Avicii bei Jason Derulo.
Šarūnas Kirdeikis ir Berta Timinskaitė
Šarūnas Kirdeikis ir Berta Timinskaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Tuo tarpu Berta sako, kad jai tai – staigmena: „Maniau, kad mano dainos išvis negroja jokia radijo stotis. Kažkaip nepasitaikė išgirsti. Sužinojau tik tada, kai ėmė sveikinti draugai”. 

Berta prisimena, kad pirmą kartą išgirdusi dainą per radijo imtuvą jautėsi kaip filme: „Kūną nupurto šiltai malonus drebulys, net oda pašiurpsta, juk tai – didelis įvertinimas. Tokiais momentais prisimeni paauglystėje stebėtus filmus apie dainininkus, pradedančius savo kelią ir kaip jie reaguodavo į savo dainą, išgirstą per radiją. Tada supranti, jog dabar ir tu dalyvauji tokiame filme”. 

Atlikėjos dainą dažnai groja ne tik radijo stotys, klipą rodo televizija, bet socialiniame tinkle Youtube jos dainas klauso dešimtys tūkstančių gerbėjų, tačiau pati Berta to per daug nesureikšmina ir nenustoja kurti. „Žmonės mane įkvepia, jų nuomonė man labai svarbi, tad mokausi juos išgirsti, tačiau ne jiems paklusti”. 

Baigdama pokalbį atlikėja intriguoja, kad netrukus pristatys dar vieną savo kūrinį, su kuriuo ji žengs nauja kryptimi. Naujos stilistikos kūrinys bus skirtas klubinei kultūrai. „Gyvenimas per trumpas kiekviename žingsnyje svarstyti, kaip čia protingiau pasielgus, kartais mums visiems reikėtų atsipalaiduoti ir išlaisvinti kūną, protą ir sielą – daina bus apie tai”, – sakė Berta. 

Bertos dainos vaizdo klipą pasižiūrėti galite čia:

VIDEO: Bertos dainos vaizdo klipas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius