Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Besilaukianti Vita Jakutienė nutraukė ilgai trukusią tylą: prabilo apie nėštumą ir „pupytės“ karjerą

Atlikėja, merginų grupės „Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė po žinios apie nėštumą atsitvėrė tylos siena. Pasirodžiusi dizainerio Liutauro Salasevičiaus kolekcijos pristatyme Vita vengė dėmesio – atsisakė dalyti interviu ir pozuoti fotografams. Ketvirtadienio vakarą pasirodžiusi grožio renginyje V.Jakutienė Žmonės.lt papasakojo ne tik apie grožį, bet ir savo nėštumą.
Vita Jakutienė
„Fit Model Lietuva“ renginio akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

V.Jakutienė teigė, kad L.Salasevičiaus kolekcijos pristatyme atėjo ne pozuoti prie sienelės, o palaikyti dizainerio ir gerai praleisti laiką.

„Tąkart tiesiog atėjau į renginį ir viskas. Skyriau daugiau laiko draugei ir dizaineriui, o ne fotografavimuisi prie sienelės“, – Žmonės.lt sakė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po žinios apie nėštumą Vita Jakutienė pirmą kartą pasirodė viešumoje

Ketvirtadienio vakarą pasirodžiusi „Fit Model Lietuva“ renginyje, kur drąsios moterys ryžosi išvaizdos pokyčiams, V.Jakutienė atėjo pasigrožėti motyvuotomis moterimis. Atlikėja teigė, kad ją žavi tos dailiosios lyties atstovės, kurios ir net po kelių gimdymų prižiūri savo išvaizdą.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./ „Fit Model Lietuva“ renginio akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./ „Fit Model Lietuva“ renginio akimirka

„Atėjau pasisemti motyvacijos. Labai gerbiu tas merginas, kurios prisižiūri ir turi vieną, du ar tris vaikučius ir puikiai atrodo. Ir, aišku, graudu žiūrėti į tas merginas, kurios negimdžiusios, jaunos ir apsileidusios. Šis renginys yra labai motyvuojantis ir labai šaunu palaikyti tas merginas, kurios užsispyrė. Tikėkimės, kad matysime gerus rezultatus“, – Žmonės.lt sakė V.Jakutienė.

V.Jakutienė teigė, kad savo figūrą prižiūri ir nėštumo metu, kad po gimdymo nereikėtų plušėti sporto salėje.

„Stengiuosi savo figūrą prižiūrėti nėštumo metu, kad nereikėtų po to kankintis sporto salėje. Taip pat, taisyklingai maitinuosi ir sportuoju. Aišku, saikingai – tiek, kiek daktarai leidžia. Ar tu laukiesi, ar nesilauki, kiekviena moteris turi save prižiūrėti ir sveikai maitintis. Tie maisto produktai nesiskiria, valgai daržoves, vaisius – sveiką maistą“, – sakė ji.

Paklausta, kokios lyties vaiko laukiasi V.Jakutienė, nuo komentarų atlikėja susilaikė ir teigė, kad asmeninis gyvenimas yra tik jos pačios reikalas.

„Prisiskaitau apie save būtų ir nebūtų dalykų. Tai yra asmeninis klausimas, kurį norėčiau pasilikti sau. Galiu kalbėti apie renginius, dainavimą, bet kas liečia asmeninius dalykus, komentuoti nenoriu“, – teigė V.Jakutienė.

Ar po gimdymo dainuos grupėje „Naujos pupytės“, V.Jakutienė kol kas nežino ir į ateitį neplanuoja, nes viskas gali pasisukti visiškai netikėta linkme.

„Kartais gyvenimas pasisuka visai kitaip nei aš planuoju. Žiūrėsime, kaip viskas susiklostys, gal iš viso nenorėsiu dainuoti“, – Žmonės.lt sakė V.Jakutienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vita Jakutienė nėščia – laukiasi trečio vaiko

Žmonės.lt primena, kad vasario pradžioje nuaidėjo žinia, jog Vita Jakutienė laukiasi trečio vaiko.

Pastarieji metai Vitai nepagailėjo išbandymų. 2015-ųjų rudenį, naktį iš lapkričio 6-osios į 7-ąją, Kaune buvo nušautas V.Jakutienės širdies draugas Deimantas Bugavičius. Kartu su mylimu vyru tąnakt automobilyje sėdėjo ir pati V.Jakutienė, vos per plauką išvengusi kulkų.

Vita Jakutienė kol kas nėra išsiskyrusi su oficialiu sutuoktiniu, savo dviejų vaikų tėvu Justu Jakučiu.

Apie renginį

Ketvirtadienio vakarą sostinės viešbutyje „Stikliai“ vyko „Fit Model Lietuva“ renginys – pirmą kartą Lietuvoje organizuojamas, pasaulyje pripažintas ir pamėgtas projektas, kurio metu dailiosios lyties atstovės su profesionalų pagalba per dešimt savaičių siekia stulbinančių kūno linijų rezultatų.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./ „Fit Model Lietuva“ renginio akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./ „Fit Model Lietuva“ renginio akimirka

Projektui „Fit model Lietuva“ buvo atrinktos įvairaus amžiaus ir kūno sudėjimo savanorės merginos – iš viso jų yra 17.

Renginio metu vyko pasirodymas-konkursas, lydimas šou programos, ir merginų grupės „The Voices Project“ su „Magnit“ grupės atlikėja Emilija Katauskaite, „Dapa Deep“ vokaliste, Monika Mėčiūte ir dainininke Gintare Korsakaite. Vakaro siurprizas – akordeonistės Aurelijos Matulevičiūtės – pripažintos Italijoje, kaip viena talentingiausių moterų atlikėjų – pasirodymas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Garsūs žmonės atvyko pasigrožėti išvaizdos pokyčiams pasiryžusiomis merginomis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius