„Nauji išbandymai visuomet įneša tam tikro šurmulio galvoje, tad tikiuosi, kad žiūrovai įvertins virtuvėje sukauptas mano kulinarines žinias ir gebėjimus. Pirmoje laidoje pakviesiu visus keliauti į šalį, kur žmonės pirmenybę teikia aštriems bei riebiems padažams, nemėgsta sauso maisto ir dievina troškinius“, – teigia Bilas.
Savaitgalį televizijos žiūrovai, neišeidami iš savo namų, galės keliauti po rytinėje Europos dalyje įsikūrusią Vengriją. Tai šalis, kuri garsėja aštriais, egzotiškais valgiais, senomis vyno tradicijomis. Ji ypatinga tuo, kad čia susitinka dvi – Rytų bei Vakarų – maisto gaminimo tradicijos.
„Su vengriškais patiekalais ne kartą esu eksperimentavęs, gaminęs pagal griežtas receptūras ir t.t. Man jie patinka. Šįsyk laidoje būtinai parodysiu, kaip pasigaminti tikrą vengrišką guliašą“, – teigia naujos laidos vedėjas.
„Lietuvos ryto“ TV žiūrovai pamatys, kaip naujoje kulinarijos laidoje „Skonio reikalas“ ūsuotieji vengrai gamins paslaptingą paprikos sriubą, burnoje tirpstantį paštetą ir pirštus apsilaižyti verčiančius triufelius. Kol žiūrovai maudysis terminiuose baseinuose, Bilas plušės prie viryklės ir bandys pradžiuginti savo patiekalu.