Dabar populiaru
Publikuota: 2009 spalio 14d. 15:21

Bilas gamins vengrišką guliašą

Grupės „ŽAS“ narys prisipažįsta, kad šiek tiek jaudinasi prieš artėjantį debiutą.
„Lietuvos ryto“ TV nuotr. / Grupės „ŽAS“ narys prisipažįsta, kad šiek tiek jaudinasi prieš artėjantį debiutą.

Šį šeštadienį „Lietuvos ryto“ TV eteryje pasirodys nauja laida apie kulinariją „Skonio reikalas“ su Gidonu Šapiro Bilu. Grupės „ŽAS“ narys prisipažįsta, kad šiek tiek jaudinasi prieš artėjantį debiutą, bet taip pat džiaugiasi, kad galės pasireikšti savo mėgiamoje sferoje.

„Nauji išbandymai visuomet įneša tam tikro šurmulio galvoje, tad tikiuosi, kad žiūrovai įvertins virtuvėje sukauptas mano kulinarines žinias ir gebėjimus. Pirmoje laidoje pakviesiu visus keliauti į šalį, kur žmonės pirmenybę teikia aštriems bei riebiems padažams, nemėgsta sauso maisto ir dievina troškinius“, – teigia Bilas.

Savaitgalį televizijos žiūrovai, neišeidami iš savo namų, galės keliauti po rytinėje Europos dalyje įsikūrusią Vengriją. Tai šalis, kuri garsėja aštriais, egzotiškais valgiais, senomis vyno tradicijomis. Ji ypatinga tuo, kad čia susitinka dvi – Rytų bei Vakarų – maisto gaminimo tradicijos.

„Su vengriškais patiekalais ne kartą esu eksperimentavęs, gaminęs pagal griežtas receptūras ir  t.t. Man jie patinka. Šįsyk laidoje būtinai parodysiu, kaip pasigaminti tikrą vengrišką guliašą“, – teigia naujos laidos vedėjas.

„Lietuvos ryto“ TV žiūrovai pamatys, kaip naujoje kulinarijos laidoje „Skonio reikalas“ ūsuotieji vengrai gamins paslaptingą paprikos sriubą, burnoje tirpstantį paštetą ir pirštus apsilaižyti verčiančius triufelius. Kol žiūrovai maudysis terminiuose baseinuose, Bilas plušės prie viryklės ir bandys pradžiuginti savo patiekalu.
 

Temos: 1 Patiekalai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Gera keliauti kartu

Praktiški patarimai

Video

02:04
25:37
01:22

Sveikata

Parašykite atsiliepimą apie VARDAI rubriką