-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bilas: italai geresni kulinarai nei meilužiai

Šeštadienį laidoje „Skonio reikalas“ laidos šeimininkas Gidonas Šapiro-Bilas gamins itališkas Čelentano lazdeles ir bandys įtikinti, kad italai yra tikri virtuvės virtuozai.
Bilas
Bilas. / „Lietuvos ryto TV“ nuotr.

„Lietuvoje vyrauja nuomonė, kad italai gabūs tik moterų viliojimo klausimais, tačiau mano nuomone jie kur kas gabesni virtuvės meistrai. Kas galėtų atsispirti plonapadei itališkai picai, pagardintai mozarellos sūrio gabaliukais, ar atsisakyti ,,pastos“ makaronų? Jeigu jūs laikotės griežtos dietos ir manote, kad toks maistas tikrai ne jums – siūlau drauge pasigaminti tradiciškų itališkų patiekalų, kurie pakeis jūsų išankstinę nuomonę“, – įsitikinęs kulinarinės laidos vedėjas.

Pietinėje Europos dalyje įsikūrusią valstybę mes geriausiai atpažįstame iš tokių pavadinimų kaip  ,,ekspreso“ (espresso), ,,kapučino“ (cappuccino), ,,caffè latte“, skanusis pyragas ,,tiramisu“ (tiramisu), „pasta“ makaronai, pomidorų padažas „sugo“, sumuštiniai „panini“ ar „piadine“ bei daugelio kitų.

Šįkart Bilas „Lietuvos ryto TV“ laidoje  ruošiasi pasigaminti Čelentano lazdelių ir kitokių paslaptingų itališkų skanėstų, kurių receptus galės sužinoti ir žiūrovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius