Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bilevičiūtė – apie dietas, svorį ir valgymo malonumą

Šeštadienį LNK laidoje „Būkite sveiki“ – charizmatiškos moterys su pliuso ženklu. Prieš penkiolika metų ginekologės Vaivos Eringytės atsakymai viename jaunimo žurnale sukėlė savotišką seksualinę revoliuciją. Pirmą kartą buvo galima pateikti patį atviriausią klausimą. To, ko niekada nepaklausi tėvų ir net draugų. Ta paauglių karta, kuri kas mėnesį laukdavo žurnalo su gydytojos atsakymais, jau užaugo.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Dainiaus Labučio/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau ginekologei iki šiol kasdien parašo apie penkiasdešimt mergaičių. Jos užduoda tokius klausimus, kad dažnas suaugęs pašiurpsta. Laidos žiūrovai išvys pokalbį su tikra paauglių sielos ir kūno skaudulių eksperte V.Eringyte. Pasak gydytojos, šių dienų paauglių vertybės smarkiai keičiasi.

Nuolatinėje rubrikoje „Valgau sveikai“ svečiuojasi Daina Bilevičiūtė. Dainininkė beveik penkeri metai yra kultūrinio kaimo turizmo savininkė. Varėnos rajone įsikūrusioje sodyboje vyksta Dainos kuruojami meno renginiai, parodos, koncertai.

Ji yra pagarsėjusi šeimininkė, kas išbandė jos marinuotas ir raugintas daržoves – iki šiol prisimena. Pati Daina sako, kad jos firminiai patiekalai yra iš grybų. Troškinant raudonikius užsimezgė labai atviras ir nuoširdus pokalbis apie dietas, svorį ir valgymo malonumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius