-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bliuzo naktų“ gerbėjai jau gali planuoti kitų metų vasarą

Savaitgalį praūžusios „Bliuzo naktys“ sulaukė daugybės lankytojų. Žmonių, kurie į „Bliuzo naktis“ važiuoja jau daugiau nei dešimt metų – apstu. Ir visi jie, o taip pat tie, kurie niekada nėra ten buvę, jau gali planuoti kitų metų vasarą.
Festivalio „Bliuzo naktys“ akimirka
Festivalio „Bliuzo naktys“ akimirka / Organizatorių nuotr.

„Šiuo metu gyvenu Norvegijoje, bet į „Bliuzus“ važiuoju jau 25 metus, nepraleidau nė vieno festivalio, pagal jį planuoju atostogas“, – pasakojo praėjusį savaitgalį Varniuose vykusiame jubiliejiniame festivalyje „Bliuzo naktys“ sutiktas Andrius.

Organizatorių nuotr./Festivalio „Bliuzo naktys“ akimirka
Organizatorių nuotr./Festivalio „Bliuzo naktys“ akimirka

„Dažnai festivalyje sutinkame tuos, kurie į Varnius atvyksta 6, 7 ar daugiau metų. Sutinki žmones, jie tau šypsosi, pradedi su visais sveikintis, pakalbi apie gyvenimą. Matau tą patį šieno prikrautą seną „moskvičių“, ant kurio durelių išrašyti „Bliuzų“ šūkiai. Matau vėliavas, kurios čia plevėsuoja jau ne pirmą kartą, sutinku tą pačią kompaniją su šalmais, pasigamintais iš arbūzų... Kasmet vaikštant po teritoriją jaučiasi net toks savotiškas dežavu – jau matytas ir jau pasiilgtas vaizdas. Ne tik aš – ir kiti žmonės viso to pasiilgsta. Visi jaučiamės grįžę namo. Savanoriai taip pat vis grįžta, sako, kad tai – mėgstamiausias jų festivalis, dirba iš širdies. Esu labai jiems dėkingas, ir ne tik jiems – visai didelei ir ištikimai mūsų komandai“, – sako festivalio ilgametis organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka.

„Paskaičiavau, kad „Bliuzo naktyse“ dirbu jau 12 metų, 10 iš jų – vedu festivalį. Prieš 3 metus kaip tik per „Bliuzo naktis“ man gimė dukra Ugnė. Aš ir tada dirbau. Po Steveno Seagal‘o pasirodymo gavau žmonos žinutę... Taigi, visos mūsų šeimos gyvenimas susijęs su „Bliuzo naktimis“. Ir ne tik mūsų šeimos: jei pakviečia vesti kokias nors vestuves, jaunieji atsargiai klausia: o jūs kartais nevedėte „Bliuzo naktų“? Paskui tas poras susitinku festivalyje“, – kalba Mantas Četkauskas.

Organizatorių nuotr./Festivalio „Bliuzo naktys“ akimirka
Organizatorių nuotr./Festivalio „Bliuzo naktys“ akimirka

„Nesuprantu, kodėl per 25 metus nė karto čia nebuvau atvažiavęs“, – stebėjosi ne vienas festivalio naujokas, jau planuojantis, kad kitų metų pirmąjį liepos savaitgalį būtinai sugrįš į Varnius. „Grįšime čia kitais metais su vaikais. Fantastinė vieta“, – po savaitgalio organizatoriams rašė festivalyje groję „Kris Barras Band“ muzikantai.

Ir tie, kurie taip planuoja, dabar gali šauniai sutaupyti, įsigydami pigesnius bilietus. „Šiandien paleidžiame į prekybą kitų metų festivalio „Bliuzo naktys“ pirmuosius 500 bilietų po 24 eurus. Tai kas pirmesnis – tas gudresnis. O mes galime pažadėti, kad kitąmet liepos 6-7 dienomis ir vėl nestigs unikalių grupių, pasaulinio lygio žvaigždžių, puikių mūsų šalies atlikėjų, veikiausiai pratęsime ir Vieno Žmogaus scenos idėją, kuri labai pasiteisino, prisigalvosime įvairių pramogų ir tiesiog būsime laimingi savo didelėje „Bliuzų“ šeimoje“, – šypsosi Blėka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius