Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bloga finansinė padėtis A.Valentaitę-Pinkevičienę verčia Rusijoje ieškoti rėmėjo?

Suprastėjo, nebegali leisti sau tokios prabangos kaip anksčiau, nusigyveno – taip pramogų pasaulio užkulisiuose šnabždamasi apie Astą Valentaitę-Pinkevičienę.
Asta Valentaitė-Pinkevičienė
Asta Valentaitė-Pinkevičienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nors „Vilniaus vartų“ karaliene anksčiau vadinta gražuolė nepripažįsta, kad nutraukus santykius su vis dar oficialiu sutuoktiniu Laimučiu Pinkevičiumi jos gyvenimas tapo kur kas kuklesnis, apie ją jau net anekdotai kuriami, rašo žurnalas „Klubas“.

„Šįryt mačiau Valentaitę, mikriuku važiuojančią“, – prieš kelias savaites interneto platybėse žaibiškai paplito anekdotas apie A.Valentaitę. Matyt, ne šiaip. Apie tariamai sunkią jos finansinę padėtį gandai sklando jau seniai. Liežuviai plaka, kad reikalai tokie prasti, jog A.Valentaitė net ieškosi Rusijoje rėmėjo.

„Taip, buvau Maskvoje“, – prisipažįsta 28 metų A.Valentaitė ir tik dar labiau pakursto mintis, kad galbūt kalbos apie ieškomą rėmėją ne iš piršto laužtos.

Patikimi žurnalo „Klubas“ šaltiniai tvirtina, kad A.Valentaitės gyvenimas išsiskyrus su L.Pinkevičiumi labai pasikeitė: ji nebesilanko prabangiuose restoranuose, rečiau perka taip mėgstamus brangius drabužius ir net sutiko už atlygį leisti rašyti biografinę knygą.

„Čia dar vienas anekdotas? Ha ha! Manau, knyga tikrai būtų įdomi – yra apie ką parašyti, tačiau tokios galimybės net nesvarstau“, – žurnalui „Klubas“ tvirtina ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius