Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bobutės klausimas Oksanai Pikul-Jasaitienei: „Kiek man kainuos plastikinė krūtinė?“

TV3 aktualijų infošou „VIRAL‘as“ – būna kupinas naujienų ir humoro. Šiemet į eterį grįžusi laida nusprendė į savo komandą priimti vedėjo Mindaugo Papinigio pasiutusią bobutę, kuri iš kantrybės gali išvesti ne tik banko darbuotojus, klausinėdama apie eurus, bet ir Lietuvos žvaigždes. Oksana Pikul-Jasaitienė – ne išimtis.
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Mindaugas Papinigis
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Mindaugas Papinigis / Stop kadras
Temos: 1 Oksana Pikul

Jau šį pirmadienį „VIRAL‘o“ studijoje viešės Oksana. Jai M. Papinigis pateiks pasiutusios bobutės garso įrašą. Jame senutė kalbasi su Oksana apie gana delikačius ir itin moteriškus dalykėlius.

„Man šiandiena laiminga, nes su jumis pavyko susisiekti. Aš namie turiu labai daug prisislėpus pinigų ir matau per televiziją, kad jūs pasikeitėte krūtinę – papus pasidarėte plastikinius. Tai sakykite, kiek man kainuotų tokie patys?“ – O. Pikul-Jasaitienės telefonu klausinėjo nenuilstanti senutė.

Toks klausimas telefonu iš nepažįstamos senjorės lūpų žvaigždę gerokai nustebino. Pirmadienį TV3 žiūrovams Oksana pripažins, kad stengėsi senutei patarti, linkėdama gero. „Gal žmogus nori pasikalbėti, gal žmogui reikia pagalbos, kodėl gi ne? Bet kai senutė prabilo, kad namie laiko didelius pinigus, pagalvojau: „O Dieve! O Jėzau!“ Ir tada prasidėjo!“ – besišypsodama prisimins dainininkė.

Pasiutusi bobutė ryžosi skambinti ne tik Oksanai, bet ir jos vyrui, krepšininkui Simui Jasaičiui. Ji sportininką sveikino su nauju darbu ir gėdino, kad du mėnesius Oksanai teko jį išlaikyti.

Laidoje bus nagrinėjamos ir kitos – skaudžios, intriguojančios, aktualios, abejingų nepaliekančios temos.

 „VIRAL‘as“ – pirmadieniais 19.30 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius