-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bohemiškas vakarėlis uostamiestyje sudomino ir garsius svečius

Penktadienio vakarą stilingi klaipėdiečiai ir uostamiesčio svečiai rinkosi į bohemišką vakarą, vykusį Klaipėdos restorane „Biblioteka Lounge“, kurio sienas puošia išskirtiniai tapybos darbai, o lentynos nukrautos įvairių autorių knygomis.
Žilvinas Grigaitis su žmona Elle, Eva Saikovska ir Vytautas Rumšas jaunesnysis
Žilvinas Grigaitis su žmona Elle, Eva Saikovska ir Vytautas Rumšas jaunesnysis / Mant Lideikos nuotr.

Neįprastas renginys sudomino Žilviną Grigaitį su žmona Elle, aktorių Vytautą Rumšą su gyvenimo drauge Eva Saikovska, krepšininką Giedrių Gustą su žmona Dovile, tapytoją Sigitą Staniūną, verslininką Vaclovą Daukintį ir kt.

„Tikiuosi, kad bohemiškos dvasios persmelktas vakarėlis ilgam išliks klaipėdiečių ir uostamiesčio svečių atmintyje“, – sakė vienas renginio sumanytojų, žinomas pajūrio verslininkas Juozas Tubinas.

Mant Lideikos nuotr./Renginio akimirka
Mant Lideikos nuotr./Renginio akimirka

Renginio metu vyko menininkių Vitalijos Petraitytės bei Ausmos Bankauskaitės tapybos darbų parodos „Opusas“ atidarymas. Parodos atidarymo metu savo muzikinę kūrybinę programą pristatė bardas Vytautas V.Landsbergis. Klaipėdos muzikinio teatro solistė Loreta Ramelienė atliko Giacomo Puccini arijas.

Vakarą vedė režisierius ir renginių vedėjas Giedrius Gustas.

Bohemiško vakaro meniu rūpinosi virtuvės šefė Vaida Jonkuvienė, 2012 m. realybės šou „Pragaro virtuvė“ nugalėtoja.

Mant Lideikos nuotr./Žilvinas Grigaitis su žmona Elle
Mant Lideikos nuotr./Žilvinas Grigaitis su žmona Elle

Pasak, V.Jonkuvienės, ji, kaip virtuvės šefė yra itin bohemiška. „Penktadienio vakarą pasidaviau savo prigimčiai: meniu buvo itin paprastas, kaip, beje, ir pats boho stilius: daug spalvų, natūralumo ir grynumo. Gurmaniško vakaro akcentas – juodieji serbentai“, – savo sumanymus atskleidė VJonkuvienė.

Žinoma virtuvės šefė sakė, kad realybės šou ją „išmuštravo“ veikti čia ir dabar, kurti kokybę ir skonį ekstremaliomis sąlygomis, suvaldyti save ir procesus, nepaisant įtampos. „Būtent taip elgiuosi ir savo šiandieniname versle: restorane aš jau nebe projekto žvaigždė, o vadovė, kuriame reikia ugdyti save ir personalą, kontroliuoti daug einamųjų darbų, ir dar rasti laiko kūrybai. Juk mano patiekalai, tarsi spalvoti paveikslai, išgryninti skoniai, netikėti potėpiai“, – atviravo realybės šou nugalėtoja V.Jonkuvienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius