Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Boksininkių atsakas Egidijui Dragūnui: daužė jo nuotraukomis papuoštas bokso kriaušes

Necenzūriniais žodžiais boksu besižavinčią tinklaraštininkę Simoną Burbaitę užsipuolęs SEL lyderis Egidijus Dragūnas sulaukė atsako. Apie jo žodžius pasisakė ir bokso bendruomenė, pasidaliję nuomonę aiškiai išreiškiančiu vaizdo įrašu – boksininkės daužė jo nuotraukomis apklijuotas bokso kriaušes.
Boksininkių atsakas Egidijui Dragūnui: daužė jo nuotraukomis papuoštas bokso kriaušes
Boksininkių atsakas Egidijui Dragūnui: daužė jo nuotraukomis papuoštas bokso kriaušes / Socialinių tinklų ir Eriko Ovčarenko nuotr.

Nuotrauka iš Muai tai treniruočių pasidalijusi S.Burbaitė sulaukė dviprasmiško Egidijaus Dragūno komentaro: „Baisu, kai bobos virsta vyrais. Boksininkė. Kai p**čiau vieną, užmigtum amžiams“.

Šie žodžiai iššaukė didžiulį pasipiktinimą, o atsakomybę pasisakyti jaučia ir bokso bendruomenė. „City Boxing and Fitness Club“ paskyroje nariai paviešino vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotos bokso kriaušes vieningai daužančios moterys.

„Vienas iš savimi pasitikinčio ir oraus žmogaus bruožų – ignoruoti neadekvačius ir nepagrįstus įžeidimus. Tačiau, kai esi viešas ir visuomenei puikiai žinomas žmogus, turi atsakyti už poelgius bei pasisakymus ir tikėtis atsako. Juk tai yra visos visuomenės stereotipų bei nuomonės formavimas“, – skelbiama prie vaizdo įrašo.

Anot jų, bendruomenė visą laiką pabrėžia, jog boksas yra skirtas visiems.

„O mūsų nuostabios, drąsios, stiprios merginos kievieną dieną tai įrodinėja. Jaučiamės, lyg šis skandalas būtų apeliuotas ir į mūsų bendruomenės dalį, į kurį nusprendėme sureaguoti, parodydami, kad nepritariame išreikštai diskriminacijai, patyčioms, ir kad esame vieningi, tad pateikėme savo atsaką“, – rašoma feisbuke.

Skandalas kilo ketvirtadienį, kai Egidijus Dragūnas pasiūlė duoti į galvą Simonai Burbaitei. „Baisu, kai bobos virsta vyrais. Boksininkė. Kai p**čiau vieną, užmigtum amžiams“, – po Simonos Burbaitės „Instagram“ paskyroje pasidalintu vaizdo įrašu parašė grupės „Sel“ lyderis.

Šiam skandalui neliko abejingi ir žinomi žmonės. Selo elgesiu pasibaisėjo Erica Jennings, Beata Tiškevič ir Audrius Bružas.

Reaguodamas į pastarųjų dienų įvykius „Power Hit Radio“ programų direktorius Saulius Baniulis nusprendė pašalinti Egidijaus Dragūno-Selo dainas iš radijo stoties dainų grojaraščio. Nors ši žinia sulaukė didelio palaikymo, pats E.Dragūnas buvo kitokios nuomonės.

„Kam įdomi ta provincijos radijo stotis, kai yra „YouTube“?“ – spaudai išplatintame pranešime cituojamas E.Dragūnas.

Garsenybė tikino, kad dėl „savo išsakytos nuomonės apie Simoną Burbaitę nesigaili“ ir sako, kad daugelis dėl šios istorijos bando sau susirinkti populiarumo kapitalą, rašoma SEL išplatintame pranešime spaudai.

Egidijus išsakė nuomonę ir dėl šiuolaikinių moterų.

„Kreipiuosi į visas šiuolaikines feminas. Tas, kurios sako, kad nori būti ar yra lygiavertės vyrams. Raginu jus būti lygiavertėmis visur. Nes lygiavertiškumas dingsta, tarkim, atsisėdus su vyru prie vakarienės stalo ir pabaigus vakarienę, kai atnešama sąskaita apmokėjimui. Kitas momentas – kuomet reikia pakelti sunkią plytą. Tuomet ir šiose srityse jums reikėtų būti lygiavertėms vyrams. Tuo tarpu visoms tikroms ir švelnioms moterims siunčiu po saldų bučinį“, – savo poziciją dėstė SEL lyderis

TAIP PAT SKAITYKITE: Egidijus Dragūnas toliau kursto skandalą: atsikirto radijo stočiai ir pašiepė moteris

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius