-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Bosai įsileido „Gyvenimą pagal moteris“ į savo prabangiuosius namus

LNK laida „Gyvenimas pagal moteris“ tęsia įdomiausius pasakojimus apie garsias Lietuvos moteris ir 2009-uosius pradeda išskirtinėmis istorijomis. Nauji metai – naujas gyvenimas. Taip apie ką tik prasidėjusią kasdienybę galėtų pasakyti Daina Bosas ir dainininkė Atlanta.
Daina ir Antanas Bosai
Daina ir Antanas Bosai / TV3 nuotr.

Praėję metai verslininkės Dainos Bosas gyvenimą apvertė aukštyn kojomis. Moteris ištekėjo trečią kartą, ryžosi palikti pačios sukurtą verslą, tapo tiesiog namų šeimininke, gražia turtingo vyro moterimi ir, palikusi Vilnių, išsikraustė gyventi į Palangą.

Kaip jaučiasi lietuviškojo pajūrio naujakurė, ar nesigaili atsisakiusi pelningos veiklos? Laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ Daina ir Antanas Bosai pirmą kartą ryžtasi parodyti įspūdingus savo namus ir išskirtinę prabangą. O ponia Daina atvirai kalba apie gyvenimą susituokus, neribojamą finansinę laisvę ir asmeninio gyvenimo paslaptis.

Po ilgos tylos į viešumą grįžta ir dainininkė Atlanta. Viešnagė jos bei dukrelės Saulės namuose, pokalbis apie sunkiausius likimo egzaminus, mylimo vyro išdavystę ir žmones, kurie Atlantai padėjo nepalūžti. Ar gali būti, kad populiariosios dainininkės gyvenime bręsta rimtos permainos?

„Gyvenimas pagal moteris“ – antradienį 20.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius