Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų apdovanojimuose suspindusi N.Šiaudikytė liko sužavėta: pamatė Rihanną ir įsiamžino su mados ikona

Pirmadienio vakarą „Royal Albert Hall“ koncertų salėje Londone įžymybės ir kiti stilingai pasipuošę svečiai vėl sugužėjo į kasmetinius prestižinius britų mados apdovanojimus „British Fashion Awards 2019“. Šįkart žmonių minioje buvo galima išvysti ir žinomą lietuvę – raudonu kilimu žengė atlikėja Neringa Šiaudikytė, kuri džiaugėsi, kad pasitaikė puiki galimybė iš arti pamatyti ryškiausias žvaigždes.
Neringa Šiaudikytė ir Rosie Huntington-Whiteley
Neringa Šiaudikytė ir Rosie Huntington-Whiteley / Asmeninio albumo nuotr.

Neringa į vieną didžiausių mados švenčių metuose atvyko su draugių kompanija. 15min atlikėja pasakojo, kad nors į apdovanojimus gali patekti visi, nusipirkę bilietus, ji jame apsilankė sulaukusi kvietimo.

N.Šiaudikytė šiame renginyje svečiavosi pirmą kartą. Ir tikrai nenusivylė. Paprašyta papasakoti, kas gi jame labiausiai sužavėjo, Neringa patikino, kad įspūdžiai tik patys geriausi, ypač dėl to, jog ji yra iš tų moterių, kurios domisi mada.

„Nors ir nesu guru, bet mada tikrai patinka, todėl džiaugiuosi, kad gavau galimybę iš arčiau pamatyti garsius kūrėjus. Sudalyvauti tokiuose apdovanojimuose yra tikrai labai faina patirtis, šis renginys dar tikrai ilgai nepasimirš. Vien tai, kad jis vyksta tokioje ypatingoje, gražioje vietoje, paliko didžiulį įspūdį“, – šventinio vakaro prisiminimais dalijosi N.Šiaudikytė.

Neringa Šiaudikytė britų mados apdovanojimuose – galerijoje:

Apdovanojimuose buvo galima sutikti daugybę garsenybių – mados kūrėjų, modelių, dainininkų, aktorių. Pačią Neringą labiausiai pradžiugino tai, kad ji galėjo gyvai išvysti žinomus muzikos pasaulio atstovus.

„Muzikos garsenybės man aktualiausia, labiau nei mados žvaigždės, – prisipažino Neringa, savo muzikinę karjerą šiuo metu plėtojanti Los Andžele. – Teko pamatyti ir Rihanną, tik gaila, kad ne dainuojančią, bet vis tiek buvo labai smagu pažvelgti į visą tą Holivudą iš arčiau.“

Ji pridūrė, kad nors prie tokių žvaigždžių kaip Rihanna prieiti sudėtinga, o ir jų privatumą norėjosi gerbti, vis dėlto jai pavyko įsiamžinti su garsiu britų supermodeliu Rosie Huntington-Whiteley.

„Aš seku ją, ji labai graži moteris, man patinka jos stilius, išvaizda. Todėl su drauge tiesiog priėjome, pasakėme, kad esame labai didelės gerbėjos, paprašėme nuotraukos ir ji sutiko“, – su šypsena pasakojo N.Šiaudikytė.

Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė ir Rosie Huntington-Whiteley
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė ir Rosie Huntington-Whiteley

Kas be ko, šiai prestižinei mados šventei Neringa atsakingai ruošėsi – pasidabino raštais puošta suknele. Savo stilių, kaip jau tapo įprasta, apdovanojimų vakarą ji patikėjo dizainerei Ainai Zinčiukaitei.

„Mes su ja draugaujame jau nemažai laiko, todėl pasitikiu ja ir tada, kai kalba eina apie raudoną kilimą dideliuose renginiuose, tokiuose kaip ir šie apdovanojimai. Savo pasirinkimu esu labai patenkinta, tą vakarą jaučiausi puikiai“, – kalbėdama su 15min pasidžiaugė Neringa.

Plačiau apie apdovanojimus ir jų laimėtojus skaitykite ČIA.

Daugiau akimirkų iš 2019 metų mados apdovanojimų raudonojo kilimo – nuotraukų galerijoje ir vaizdo įraše:

VIDEO: Ryškiausios madų pasaulio asmenybės sužibo ant britų mados apdovanojimų raudonojo kilimo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius