Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Broliai Lavrinovičiai ir D.Montvydas išbandė naują pramogą: „nusikėlė“ į kosmosą

Ketvirtadienio rytą Vilniaus „Avia Solutions Group“ arena ir novatoriškų pramogų kūrėjas Adomas Bulavas pristatė bendrą projektą „Supastar VR Kinas“. Progos pasinerti į virtualią realybę ir „pasivaikščioti kosmose“ nepraleido ir žinomi žmonės.
Akimirka iš virtualios realybės kino pristatymo renginio
akimirka iš virtualios realybės kino pristatymo renginio / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip skelbė organizatoriai, „Supastar VR Kinas“ yra dar Lietuvoje neregėtas virtualios realybės projektas, sukurtas dirbant išvien su Emmy ir Kanų XR filmų festivalio apdovanojimų laimėtojais. Pažangiausių virtualios realybės „360° Stereo 3D“ technologijų ir unikalaus turinio dėka galima patirti ir pamatyti, kaip atrodo kelionė į kosmosą.

„Maloniai kviečiame jus išbandyti Lietuvoje dar nematytą naujausios kartos virtualios realybės kiną „Supastar VR“. Esame sukūrę tokius projektus kaip CES parodos Las Vegase, įspūdingi projektai tolimuosiuose Maldyvuose ar Egidijaus Dragūno holograma „SEL“ koncerte, todėl galime drąsiai sakyti, kad virtualus kinas jus abstulbins“, – teigė Adomas Bulavas.

Pirmieji šią naują pramogą „Avia Solutons Group“ arenoje ketvirtadienio rytą išbandė ir į virtualią realybę pasinėrė žinomi žmonės – atlikėjai Donatas Montvydas, Tadas Juodsnukis, Iglė Bernotaitytė, krepšininkai broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai ir kiti. Renginio metu jiems buvo parodyti trys filmai.

Pristatymo akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius