-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bryano Adamso Ibisoje įamžinta Asta Valentaitė: „Tai buvo netikėta“

Lietuvoje „Martini Royale Casting“ atranką laimėjusi ir į didįjį finalą patekusi Asta Valentaitė (31) rugpjūčio viduryje viešėjo Ibisoje, kur filmavosi specialiems vaizdo klipams bei dalyvavo fotosesijose. Pasirodo, iš vakarėlių salos grįžusi Asta nutylėjo vieną itin įdomią detalę – visas 28 gražuoles iš įvairių pasaulio šalių įamžino... pats Bryanas Adamsas (52).
Asta Valentaitė Ibisoje
Asta Valentaitė Ibisoje / Asmeninio archyvo nuotr.

Kai kam gal ir nežinoma, kad iš Kanados kilusiam dainininkui patinka fotografuoti. Ką čia patinka... Bryanas fotografuoja tokiems stiliaus leidiniams kaip „Vogue“, „Harper's Bazaar“ ir „i-D“. Maža to, jo fotografijų parodos ne kartą puošė įvairiausių pasaulio galerijų sienas. O štai dabar romantiškiausių dainų pasaulyje autorius ir atlikėjas fotografavo merginas, kurių viena taps „Martini“ prekinio ženklo veidu.

Asmeninio archyvo nuotr./Bryanas Adamsas ir Asta Valentaitė
Bryanas Adamsas ir Asta Valentaitė

Portalui Žmonės.lt susisiekus su stiliste, modeliu bei „Martini Royale Casting“ dalyve Asta, moteris patikino, kad dainininkas Ibisoje fotografuodamas finalininkes praleido vos dieną.

„Jis su mumis dirbo visą dieną. Na, ką aš žinau, to, kad Bryanas Adamsas mus fotografavo, kažkaip aš nė nesureikšminau. Pirma mano mintis jį pamačius buvo: Oi, kaip netikėta! Jis buvo labai malonus, pakankamai paprastas ir tikrai buvo visai smagu su juo dirbti“, – pasakojo Asta.

Anot moters, Bryanas nevengė pajuokauti su kolektyvu ir itin draugiškai bendravo su savo modeliais. Be to, nei viena mergina net nežinojo, kad muzikantas – gerai mados industrijoje žinomas fotografas.

Bryano Adamso nuotr./Bryanas Adamsas Ibisoje įamžino Martini Royale Casting atrankos dalyves
Bryanas Adamsas Ibisoje įamžino „Martini Royale Casting“ atrankos dalyves

„Iš tiesų fotografuoti 28 merginas nėra taip jau lengva. Jis dirbo su komanda, tai jo pastabos ar kažkokie nurodymai modeliams, manau, buvo visai profesionalūs. Aišku, iš pradžių nei viena mūsų nežinojo, kad mus fotografuos Bryanas Adamsas. Organizatoriai mums padarė staigmeną. O aš pati nežinojau, kad Bryanas Adamsas išvis fotografuoja. Žinoma, tai jis daro ne pirmą kartą, tai – jo pomėgis, tad jis dirbo tikrai profesionaliai“, – patikino Asta

Neseniai Lietuvoje savo koncertą surengęs B.Adamsas Ibisoje fotografavo merginas, pasipuošusias „Heidi Klein“ prekinio ženklo baltais bikiniais. Jam asistavo kitas gerai mados pasaulyje žinomas fotografas Tomas Usheris.

Pasirodžiusiame vaizdo klipe (žiūrėti straipsnio pabaigoje) B.Adamsas pasakojo, kad fotografuoti „Martini Royale Casting“ dalyvaujančias gražuoles jam buvo labai smagu. „Buvo linksma ir smagu fotografuoti 28 finalininkes. Visos moterys labai gražios ir žavios, o kai kurios ypač krito į akį, tačiau nenoriu išduoti, kurios šalies tai atstovės.“

Portalas Žmonės.lt jau rašė apie neseniai pasirodžiusį specialų Astos Valentaitės prisistatymo klipą.

VIDEO: Bryan Adams photographs 28 stunning and sexy women in Ibiza

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius