Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Skurstenė: kai kurios jūsų dievinamos žvaigždės neturi nei balsų, nei kitų duomenų

LNK gyvenimo būdo žurnalo žurnalistai su „Žvaigždžių duetuose“ sužibėjusia džiazo dainininke, vokalo mokytoja Baiba Skurstene susitiko paragauti jos firminio patiekalo – midijų baltojo vyno padaže.
Baiba Skurstene
Baiba Skurstenė / LNK nuotr.

Šio patiekalo Baiba išmoko iš pasaulio garsenybės, škotišojo rokerio Rodo Stewarto asmeninio virėjo. Po pirmo kurso studijų universitete Latvijoje Baiba penkiems mėnesiams išvyko į Škotiją dirbti padavėja legendinio muzikanto asmeninio šefo restorane. Gamindama midijas virtuvėje, mergina vikriai sukosi su mylimuoju, muzikantų pasaulyje puikiai pažįstamu 28 metų būgnininku Dariumi Rudžiu.

Prieš šešerius metus į Lietuvą studijuoti ir padirbėti  atvykusi Baiba čia pasiliko ir gyvena iki šiol, mat rado meilę.

Itin didelio dėmesio Lietuvoje gyvenanti režisierės ir aktoriaus dukra sulaukė šiemet, kai dalyvavo muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“ ir dainavo su ekscentriškuoju verslininku Mariumi Gelažniku. „Su juo tikrai nebuvo lengva, tačiau smagu“, – neslepia Baiba, paklausta, kaip sekėsi sutarti su scenos partneriu. Iš arti lietuviškojo pramogų verslo pasaulį puikiai pažįstanti mergina iki šiol stebisi ir negaili karčių žodžių Lietuvos žvaigždutėms.

„Nenorėčiau vartoti žodžio „žvaigždės“. Lietuva – per maža šalis. Manau, kad žmones reikia vertinti pagal darbus ir pasiekimus, ne tik už tai, kad jie būna scenoje ar apie juos  rašo bulvarinė spauda. Manau, tos „žvaigždės“ uždirba daugiau nei profesionalai. Tačiau yra Lietuvoje talentingų žmonių, o tas lietuviškas pasakymas „žvaigždė“ kartais tuos žmones net truputį supurvina“, – atviravo Baiba.

Pasakodama apie gyvenimą Lietuvoje, Baiba pastebėjo, kad lietuviai nėra pakantūs užsieniečiams, net savo kaimynams latviams.

„Duonos kąsnio iš nieko neatėmiau, tad ko pykti? – stebisi dainininkė ir čia pat priduria, kad itin geras lietuvių bruožas – didžiavimasis savo tauta. To latviai, anot Baibos, nedaro.

Susitikimas su B.Skurstene – pirmadienio vakarą, 19.40 val., per LNK laidoje „Nuo... iki...“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius