Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Burbulo” dalyvei sėkmę išpranašavo Jogaila Morkūnas

Naujo žaidimo „Burbulas“ pirmos laidos dalyvei sėkmę išpranašavo Jogaila Morkūnas. Renginių organizatorių ir „Super L.T.“ laidos vedėją užsispyrusi žemaitė susapnavo prieš pat atranką į žaidimą. Esą Jogaila žemaitei sapne patarė, kaip elgtis, kad ji pakliūtų į projektą. Kaip farmacininkei pildysis pranašystės, žiūrovai sužinos jau pirmadienį (rugsėjo 27 d.) – pirmoje „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Burbulas“.
Žaidimas „Burbulas”
Žaidimas „Burbulas” / „Lietuvos ryto“ nuotr.

43 metų Vaida Lūžaitė televizijos projekto atrankos organizatorius nustebino savo ryškumu: ji vilkėjo auksu tviskančius drabužius, aukso spalva pasipudravo net skruostus. Plungiškė papasakojo, kad ją taip pasipuošti privertė pats Jogaila Morkūnas: „Buvau suplanavusi rengtis visai kitaip - džinsus. Tačiau naktį prieš „Burbulo” atranką susapnavau, kad važiuoju imti interviu iš Jogailos, o jis sėdi toks ryškus, oranžinis ir sako: „Pažiūrėk, kaip atrodai, nebendrausiu su tavimi. Turi būti ryški, mokėti save parduoti”. Nubudusi nusprendžiau, jei jau pats Morkūnas sapne patarimus man dalina, reikia būti ryškiai”.

Be ryškių būsimų žaidėjų, atrankos organizatoriai pastebėjo, kad pretendentai į „Burbulą“ keliauja šeimomis.  Pavyzdžiui, viena verslininkų pora prisipažino norinti pailsėti ne tik nuo darbų ir žinių, bet ir nuo šeimyninio gyvenimo. Į atranką kartu atvykę vyras ir žmona „Burbule” bus uždaryti skirtingomis dienomis ir su nepažįstamais žaidimo dalyviais.

Pirmieji naujo televizijos projekto dalyviai nuo bet kokio informacijos šaltinio ir išorinio pasaulio savo noru atsiribos jau rytoj (šį penktadienį). Trys žmonės, įpratę kone kasdien sekti Lietuvos ir pasaulio įvykius, tris dienas gyvens be interneto, radijo, televizijos, spaudos ir net leis lagamine užrakinti jų mobiliuosius telefonus. Jau pirmadienį „Lietuvos ryto” televizijos eteryje startuosiančiame projekte ta pati trijulė priims laidos kūrėjų iššūkį - atskirti, kas per tas paras, kol buvo izoliuoti, įvyko iš tikrųjų, o kas tėra įtikinanti kūrybinės komandos vaizduotė.

Dauguma atranką įveikusių dalyvių prisipažįsta, kad sunkiausia jiems atsisakyti telefonų. Nuolat net trimis mobiliaisiais telefonais besinaudojanti kėdainiškė Jolanta tikino, kad likti be visų jų, jai būsiąs nemenkas iššūkis. Panašiai jaučiasi ir vilnietis Vytautas, buvęs vienas iš pirmojo šimtuko, Lietuvoje įsigijusio mobilųjį telefoną.

Artėjant laidos startui nerimauja ir garsūs žaidimo dalyviai. Kaip seksis gyventi be jokio ryšio su pasauliu bei dviem nepažįstamais žmonėmis, nuogąstauja „Burbule” jėgas nutarusios išmėginti pirmosios pramogų pasaulio žvaigždės: laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė - Budrė, dainininkės Eva ir Liveta Kazlauskienė bei visų galų meistrė Lidija Rasutis.

Atrankos į TV žaidimą „Burbulas” tęsiasi. Norintys išmėginti savo jėgas anketas gali pildyti interneto svetainėje www.lrytas.lt arba tinklaraštyje: http://tvzaidimas.lrytas.lt/.

Linksmasis „Burbulas“ kartu su vedėja Livija Gradauskiene žiūrovų prie ekrano lauks kiekvieną darbo dieną – nuo pirmadienio iki penktadienio, 19,20 val., per „Lietuvos ryto” televiziją. 

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius