Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būrėja Vaiva Budraitytė išvyko į Australiją stebėti banginių šokių

Laidos „Būk mano meile!” vedėja, žinoma būrėja ir astrologė Vaiva Budraitytė šiuo metu mėgaujasi Sidnėjaus saule. Į Australiją būrėja išvyko aplankyti čia gyvenančio dėdės ir, žinoma, pailsėti po populiarios pažinčių laidos „Būk mano meile“ filmavimų maratono.
Vaiva Budraitytė Australijoje
Vaiva Budraitytė Australijoje / Asmeninio albumo nuotr.

„Vieną dieną atsibudusi supratau, kad nebegaliu dirbti, pavargau ir noriu viską keisti. Susikrovėme su Gaudentu lagaminus ir išmovėme į Sidnėjų”, – pasakoja Vaiva.

Premjerinę „Būk  mano meile!” laidą internete peržiūrėti žadanti Vaiva pasakoja, kad prieš pasiekdama Australiją su vyru aplankė Pietryčių Azijos saloje įsikūrusį Singapūrą. Daugelį šalių apkeliavusi Vaiva buvo pritrenkta, kai Singapūro muitininkai rimtais veidais pasiteiravo, ar ji į šalį neįvežanti... kramtomos gumos! Pasirodo, kone sterilios švaros šalyje kramtomą gumą griežtai draudžiama ne tik numesti ant šaligatvio, bet ir įsivežti į šalį!

Asmeninio albumo nuotr./Vaiva Budraitytė Australijoje
Asmeninio albumo nuotr./Vaiva Budraitytė Australijoje

„Gerai, kad su Gaudentu gyvename sveikai, tad ir kramtomosios gumos niekada neperkame ir nekramtome. Juk nežinodami šios šalies taisyklių galėjome atsidurti kalėjime!!! Mirties bausmę galima gauti ne tik už kontrabandą, narkotikus, bet ir nelegalių gyvūnėlių įvežimą (pagal įvažiavimo informaciją). Nieko keista, kad už aplinką teršiančią kramtomąją gumą tam tikrais, išskirtinais atvejais gali būti nugabentas į kalėjimą.”

Pasak Vaivos, Singapūras – viena gražiausių ir švariausių pasaulio vietų, tačiau ir čia, kaip ir visame pasaulyje, porų santykiai tokie patys, kaip Lietuvoje.

„Žmonos skundžiasi vyrais, vyrai skundžiasi žmonomis. Bet kažkodėl nesiskiria, nes vis vien norisi būti kartu. Mums su Gaudentu labai įdomu, kokių burtų, kas prisišauktų meilę, imasi čia gyvenančios moterys, tad ne tik lankomės teatre, muziejuose, bet ir ketiname pabendrauti su kolegomis būrėjais.”

Ką tik į Australiją atvykusi Vaiva šiuo metu ilsisi nuostabiame pakrantės Gold Coast mieste, kuriame šiuo metu vyksta banginių migracija.

„Banginius stebime nuo kranto. Maži banginiukai kaip vaikai šokinėja virš vandens, o didieji įspūdingai leidžia vandens finansus. Mums su Gaudentu labai patiko tai stebėti“, – džiaugiasi LNK laidos vedėja.

Tiesa, viską apie ateitį žinančiai Vaivai teko kreiptis ir į vaistininką dėl nenumatytų problemų.
„Rodos, saulės ir nebuvo per daug, tačiau gavau alergiją. Pasisekė su vaistininku, jis iškart suprato, kas man yra, paskyrė vaistus ir iš karto pasveikau“, – juokėsi mėnesiui į Australiją išvykusi LNK laidos „Būk mano meile“ vedėja.

LNK laidos „Būk mano meile!” premjera – šio pirmadienio popietę, 15.55 val. per LNK. 

Asmeninio albumo nuotr./Vaiva Budraitytė Australijoje
Asmeninio albumo nuotr./Vaiva Budraitytė Australijoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius