Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būsimam tėvui Merūnui Vitulskiui teko parodyti, kaip jis moka vystyti kūdikį

Antradienį „Teatro arenoje“ Vilniuje buvo filmuojama pirmoji „Norim dar! Su Radistais“ laida. Projektą ves populiarumu besimėgaujantys radijo laidų vedėjai ir šou pasaulio garsenybės „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius. Jau pirmajame laidos filmavime netrūko linksmų situacijų ir pokštų.
Jonas Nainys ir Merūnas Vitulskis
„Norim dar! Su Radistais“ laidos filmavimas: Merūnas Vitulskis demonstruoja vystymo įgūdžius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Premjerinėje laidoje – tikras žvaigždžių desantas: „Lietuvos balso“ mokytojai Merūnas Vitulskis ir Inga Valinskienė, Reda ir Egmontas Bžeskai, akrobatinio skraidymo meistras Jurgis Kairys, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, LNK „orų mergaitė“ Karolina Liukaitytė ir dar galybė LNK televizijos žvaigždžių ir Lietuvos pramogų pasaulio atstovų.

Pirmojoje laidoje netrūko avantiūrų – rudenį pirmagimio sulauksiančiam Merūnui Vitulskiui teko pademonstruoti, kaip jis sugeba suvystyti kūdikį.  Solistui sekėsi išties neblogai, tačiau čia pat Rolandas pateikė jam antrą iššūkį – pridėjo dar vieną „kūdikį“: „Įsivaizduok, jei bus dvynukai!“

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Norim dar! Su Radistais“ laidos filmavimas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Norim dar! Su Radistais“ laidos filmavimas

Merūnas su užduotimi susidorojo gana puikiai ir prisipažino, kad jam tai neblogai pavyko todėl, kad teko rūpintis seserimi. „Seserį prižiūrėdavau!“ – juokėsi Merūnas.

Jam teko atsakyti ir į kelis klausimus apie kūdikius, tokius kaip – kodėl kūdikis tik gimęs miega iki 24 valandų, kada žinoti, kad žmona jau gimdo, kas kiek laiko kartojasi sąrėmiai.

Į dauguma klausimų Merūnas atsakinėjo su humoru: paklaustas, kodėl seselė gimusiam kūdikiui pliaukšteli per užpakalį, Merūnas juokavo, kad taip ji daranti turbūt todėl, kad ji yra negera arba vaikas nesusitvarkė kambario.

Galiausiai vyrams į pagalbą atėjo Ieva Mackevičienė, suvysčiusi netikrą kūdikį ir pasijuokusi, kad šiais laikais jau retai kas augina vaikus su vystyklais, o ne su sauskelnėmis.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Norim dar! Su Radistais“ laidos filmavimas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Norim dar! Su Radistais“ laidos filmavimas

Stebėti pirmosios laidos filmavimo atvyko daug Jono ir Rolando bičiulių bei pažįstamų: Justė Starinskaitė, Gintarė Gurevičiūtė, Aleksandras Pogrebnojus, Giedrius Drukteinis, Agnė Zacharevičienė ir kiti.

„Norim dar! Su Radistais“ kuriamas pagal Didžiojoje Britanijoje liaupsinamą TV projektą „Saturday Night Takeaway“ ir jo formatą, kuriam ne kartą plojo „BAFTA“, „British Comedy Awards“, „UK National Television Awards“ ir kitų svarbiausių TV apdovanojimų ceremonijų publika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius