Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būsimoji anesteziologė su nauja daina bando išreikšti sielos skausmą (audio)

Vietoje nenustygstanti, kūrybiška ir aktyvi Liepa kol kas savo kūrybiniais gabumais žinoma tik draugų rate. Mediciną Vilniuje studijuojanti mergina žada būti anesteziologe arba chirurge, tačiau muzika jos gyvenime – itin svarbi. Į konkurso „Nauja daina 2010“ finalą pateko jos sukurta daina „Aš su tavim“.
Liepa
Liepa / LNK nuotr.
Temos: 2 Liepa Anestezija

„Manyje buvo prisikaupę visko labai daug: gėrio, blogio, ašarų, emocijų. Visa tai virto daina“,– dainos gimimą prisimena jauna autorė ir atlikėja. “Mes negalime nuolatos dainuoti apie meilės paukščius, gėrį, taiką pasaulyje, nusibodo groti tuos pačius keturis akordus. Ši mano daina kitokia. Tikiu, kad savo kūryba laužau tam tikrus stereotipus“,– prieš finalinį koncertą kalbėjo Liepa.

Pasak Liepos, dainuoti ir kurti dainas yra du jos mėgstamiausi užsiėmimai gyvenime. „Muziką kuriu tik tada, kai savyje jaučiu kažkokią labai stiprią emociją. Man kalbėti yra sunku, gal todėl suradau kitą būdą, kaip galiu save išreikšti. Dabar yra apie 20 mane mylinčių žmonių, kuriems mano muzika patinka. Norėčiau, kad po koncerto jų atsirastų daugiau“,– apie tikslus finale pasakoja autorė.

Konkurso „Nauja daina 2010“ finalinį koncertą šį penktadienį.

VIDEO: Liepa - Aš su tavim

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius